Zdarec
Prosim Vas, jak se tak pohybuji teploty u HP-C 6720s. asi už mam tak zasranej chladič, že mi topí jak něco a né a né to zchladit. Občas se resetuje sám od sebe. Ale ted jsem nainstaloval Everesta a ten mi naměřil 78 stupnu. A to mi na uzivatele (do ted) pouze klasických stolních pc příjde moc.
Je nutný vyčištění v servisu a nebo to zvládnu já. Ale notas jsem ještě nerozebíral
teplota CPU na 6720S
-
- občas něco napíše
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
vycistit ventilator neni az takovy problem. postup je nasledujici:
- vyndas akumulator
- vysroubujes 3 sroubky s velkyma hlavickama, ktery jsou pod akumulatorem (Torx T8)
- vysroubujes dva sroubky co fixujou klavesnici (opet Torx T8). jsou zespoda notebooku a poznas je tak, ze maji u sebe symbol klavesnice
- "vycvaknes" listu nad klavesnici (nekolik cm siroka lista, ve ktery je mimojine i zapinaci tlacitko). zacni na pravy strane, potom nalevo a nakonec prostredek. chce to trochu hrubsi silu ale ne zase moc. proste s citem
- az bude lista uvolnena, uvolni i klavesnici a "preklop" ji smerem nad Touchpad
- ventilator je schovanej na levy strane pod klavesnici
- nejlepsi zpusob cisteni je pouzit stlaceny vzduch (6 - 8bar), zablokovat lopatky ventilatoru proti toceni a stridave foukat do ventilatoru z obou stran (nasavaci i vyfukovaci)
thats all..
- vyndas akumulator
- vysroubujes 3 sroubky s velkyma hlavickama, ktery jsou pod akumulatorem (Torx T8)
- vysroubujes dva sroubky co fixujou klavesnici (opet Torx T8). jsou zespoda notebooku a poznas je tak, ze maji u sebe symbol klavesnice
- "vycvaknes" listu nad klavesnici (nekolik cm siroka lista, ve ktery je mimojine i zapinaci tlacitko). zacni na pravy strane, potom nalevo a nakonec prostredek. chce to trochu hrubsi silu ale ne zase moc. proste s citem
- az bude lista uvolnena, uvolni i klavesnici a "preklop" ji smerem nad Touchpad
- ventilator je schovanej na levy strane pod klavesnici
- nejlepsi zpusob cisteni je pouzit stlaceny vzduch (6 - 8bar), zablokovat lopatky ventilatoru proti toceni a stridave foukat do ventilatoru z obou stran (nasavaci i vyfukovaci)
thats all..
rework (reflow, reball) BGA IC
DELL Precision M70 s WUXGA 1920x1200, FX Go1400, 2 x fan a 2 x HDD
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
DELL Precision M70 s WUXGA 1920x1200, FX Go1400, 2 x fan a 2 x HDD
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“