HP Compaq 6735s
Po odentrování se objeví obrazovka opět s logem HP a potom opět hláška. Takže to není normální? Jinak baterku to nabiji asi 20 minut a vydrží tak 2 minuty. Myslel jsem třeba že to neběži ze sítě a potřebuje to baterku ktera je dobrá jako mezičlánek. Ale potom nechápu hlášku o výměně primární baterie jak kdyby to bez ní nemohlo běžet
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Ahojky,
najde se prosím někdo ochotný tohoto modelu mi sem upnout originální wallpapery, které jsou součástí HP?
Musela jsem provést novou instalaci Visty a tak tu mám pouze její motivy a na internetu nejsou ty, které jsem tu měla
Měly by se nacházet v C:\SWTools
Děkuji pěkně předem za spolupráci
najde se prosím někdo ochotný tohoto modelu mi sem upnout originální wallpapery, které jsou součástí HP?
Musela jsem provést novou instalaci Visty a tak tu mám pouze její motivy a na internetu nejsou ty, které jsem tu měla
Měly by se nacházet v C:\SWTools
Děkuji pěkně předem za spolupráci
Lenovo ThinkPad R61i, NF 092CF, 8932-9ZG
OS Vista Business 32-bit
OS Vista Business 32-bit
Problém s diplejem ? Měnící se barvy.
Ahoj,
po zapnutí mi na tomto stroji se začnou měnit barvy po celé obrazovce červená, zelená, modrá , šedá, šeda a černá atd...
nevíte čím to je ?
Ani informace o biosu a hdd atd nejsou vidět. Do biosu se také nedostanu ...
že by grafika?
po zapnutí mi na tomto stroji se začnou měnit barvy po celé obrazovce červená, zelená, modrá , šedá, šeda a černá atd...
nevíte čím to je ?
Ani informace o biosu a hdd atd nejsou vidět. Do biosu se také nedostanu ...
že by grafika?
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
zkus pripojit externi monitor - pokud i tam bude obraz stejny, potom je s nejvetsi pravdepodobnosti problem v ATI HD3200 (M780G), coz je vlastne integrovana grafika v chipsetu.
rework (reflow, reball) BGA IC
DELL Precision M70 s WUXGA 1920x1200, FX Go1400, 2 x fan a 2 x HDD
BGA rework stanice ACHI-IR-PRO-SC
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
v tom pripade je to chipset. doporucuju booka prodat po dilech treba na aukru nebo se pokusit v domacich podminkach o reflow. standartni zkusob opravy (reball nebo vymena IC) se vzhledem k cene booka nevyplati.
rework (reflow, reball) BGA IC
-
- občas něco napíše
Ahojte ludkovia
Som tu novy a naskytol sa mi takyto problem...
Mam notebook HP 6735s, prekupeny nedavno, je v plne funkcnom stave...
Doteraz som ho bez problemov pouzival, avsak prave dnes som ho uspal a znova o dve hodiny zapol, ze budem pokracovat v praci a presne podla tohto videa z youtube mam takuto chybu...
[odkaz]
...inac podotykam, ze pred dvoma dnami vecer mi vosla sestra do izby a sa stazovala, ze nieco tu hori doslova... Notebook isiel bez problemov, hry nanom nehram, nepretazujem procesor ani grafiku... Dost to smrdelo musim povedat, ale problem sa naskytol az dnes a otazka je preco? Keby tam bolo nieco zle, odislo by to predsa hned...
Za vase reakcie vopred vdaka!
Som tu novy a naskytol sa mi takyto problem...
Mam notebook HP 6735s, prekupeny nedavno, je v plne funkcnom stave...
Doteraz som ho bez problemov pouzival, avsak prave dnes som ho uspal a znova o dve hodiny zapol, ze budem pokracovat v praci a presne podla tohto videa z youtube mam takuto chybu...
[odkaz]
...inac podotykam, ze pred dvoma dnami vecer mi vosla sestra do izby a sa stazovala, ze nieco tu hori doslova... Notebook isiel bez problemov, hry nanom nehram, nepretazujem procesor ani grafiku... Dost to smrdelo musim povedat, ale problem sa naskytol az dnes a otazka je preco? Keby tam bolo nieco zle, odislo by to predsa hned...
Za vase reakcie vopred vdaka!
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“