Ahoj mám menší problém, de oto že mě nejdou žádné 3D hry, respektive se sekaj, i hry co tanto model musí rozběhat, jiné se ani nezapnou..
Mám tam grafiku Mobile Intel(R) HD Graphics
a Radeon HD 6490m
První věc která mě napadla, bylo stažení grafických ovladačů, na oficiální stránce HP sem proto zadal parametry svého notebooku a stáhl ovladač pro sérii karet 6.... , ovšem žádná změna.. Poté sem dle některých debat na netu přešel na stránky Amd, kde sem narazil, zadám parametry svého pc, a hodí mě to že si mám stáhnout program AMD Mobility Radeon Driver (( Kontrolní nástroj vám pomůže určit, přenosného počítače kompatibilní s generických ovladačů AMD Catalyst Mobility. To pomáhá zabránit nesprávné instalaci na nekompatibilních notebooků, které mohou vést ke zdravotním vlastností a funkcí.)) Program stáhnu spustím a objeví se problém, Program AMD Catalyst Mobility nemůže být stažen,protoževáš počítač obsahuje nekompatibilní hardware/software. Tato verze grafického adaptéru není podporována. Chceteli ovladač grafického adaptéru aktualizovat,kontaktujte výrobce notebooku.. tak teď nevím co stím... Nevíte někdo?? poradíte?? Díky mocc.-)
PB4530s nejdou hry, problém s ovladačí grafiky
Protože je nerozum kupovat NTB na hry od HP.Jelikož je velký problém tam nainstalovat nové ovladače na GK.Ano dá se to nainstalovat,ale bude Tě to stát spoustu času pročítáním diskuzních for a spoustu nervů.Jinak zde na foru najdeš postup jak postupovat.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
díky
Pročtu to tady, mam ten noťas hlavně na navigace, vzhledem ke své práci .. Začalo mě to vrtat hlavou potom co sem potkal ve Francii na parkovišti Poláka se stejnym počítačem a pařil celkem pěkné hry, pak sem narazil na pár diskuzí a zjistil že lidé se stejným notebookem i se stejnou grafikou rozběhají to co já ani náhodou... No uvidíme, kdyby se někdo našel spodobným problémem, který úspěšně pořešil může napsat pár písmenek.. děkuji za radu:-)
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“