Zdravím, měl bych dotaz ke kapacitě baterie - výrobce udává 55Wh. Když si baterii ale zkontroluju Battery Eaterem udává 48Wh, a když Sandrou udává 51Wh. Zajímalo by mě, jestli se to dá považovat za chybu programu a nebo mám nějak divnou baterii. Popřípadě co s tím?
Jinak moje dojmy:
Disk: Při čtení pěkně rachtá. Ale je docela svižnej. Ikdyž Hitachi zrovna nemusím.
Mechanika: Tak to je děs. Při čtení z CD/DVD, kdy čte nesouvisle, tak cvaká jak disketovka a ten hluk co při tom dělá je fakt neuvěřitelnej. A to jsem si říkal, že moje stařičká DVD v PC je moc hlučná. A mě osobně tam chybí led dioda.
Chlazení: Asi nejčastěji diskutované téma - je tichej! Chlazení sice běží téměr furt, ale hluk není od 50cm vůbec slyšet. V zátěži sice o sobě už trochu dává vědět, ale dá se to vydržet.
Baterie: Viz můj problém, ale na filmy vydrží při zvýšeným jasu něco okolo 3 hodin. Na internet a běžnou práci okolo 4,5.
Grafika: No na baterce něco okolo 3800 bodů v 3D mark 01, takže si snad uděláte obrázek. Standardně má automaticky ve Windows přiřazeno 10MB paměti.
Reproduktory: NA to, že to je book, tak hraje líp než nějaký 2.0 za čtyři stovky. Pro běžnej poslech to stačí, v případě audiofila fakt ale neuspěje
Provedení: Byl jsem docela překvapenej pevností toho plastu, ze kerýho je. Povrch se neumazává a zůstává čistej.
Display: Nejdřív nezvyk, teď už v pohodě. Jen je na něm vidět každej dotyk - zvlástě za sluníčka.
Kdyby byli dotazy, tak se ptejte.
Jinak batoh na něj mám Topgal HIT 591 a nemůžu si ho vynachválit.