ztmavení displeje
ztmavení displeje
Vždy když jdu na stránky, které mají tmavší pozadí, tak se mi monitor ztmaví , když pak přejdu na stránku se světejším pozadí, tak se monitor zase rozjasní. Nelze to někde vypnout? Jinak mám HP Probook 4535s.
Mě zase někdy dělá,že když se dívám na film třeba,ten minimalizuju, tak se barvy strašně zesytí. např. logo nabídky Start má hrozně svítivé barvy - všechno je divné, po chvilce se to vrátí k normálu. Tak doufám, že to není chyba HW.
HP Pavilion dv6-6b60, Dark Umber Intel® Core™ i5; 6GB RAM; 15.6'' WXGA (1366x768 bodů) displej; grafika AMD Radeon HD 6770M (2GB, VGA, HDMI); 750GB HDD
neviem ci si identifikoval problem spravne, no mne notebook taktiez dynamicky meni intenzitu podsvietenia pri behu na baterku (ked je v sieti tak to nerobi). vola sa to Vari-Bright a nastavenia najdes ked pojdes do AMD Vision control center -> vlavo klik na Power -> PowerPlay..
mam HP ProBook 6465b (teda tiez verzia s AMD)
Budu si muset popovídat s gmailem, proč mi nechodí upozornění na nové příspěvky z tohodle fora...
Samozřejmě, to, že by mohlo jít o optický klam, mne napadlo hned. Ale vyloučil jsem to, když se to děje na stránkách, které navštěvuji i na PC a tam se nic takového neděje.
Zapomněl jsem dodat, že se to děje jen při provozu na baterii. Musím s tou svou sklerózou začít něco dělat... Zdá se, že tahle rada je přesně to, co funguje. Kdybych si to přečetl dříve, tak bych nemusel skenovat hodiny svůj NTB na viry. Ale zase mám jistotu, že je můj ntb čistý. Takže díky moc za tuhle radu.

admin píše:externí monitor nebo LCD notebooku? ... jsi si jist, že nejde o optický klam? ... hledal si nastavení automatické úpravy jasu? ... pokud se to opravdu děje, heldal bych HP utilitu, která automaticky upravuje jas LCD notebooku ... ale upřímě si myslim, že se Ti to jen zdá
Samozřejmě, to, že by mohlo jít o optický klam, mne napadlo hned. Ale vyloučil jsem to, když se to děje na stránkách, které navštěvuji i na PC a tam se nic takového neděje.
mato33 píše:neviem ci si identifikoval problem spravne, no mne notebook taktiez dynamicky meni intenzitu podsvietenia pri behu na baterku (ked je v sieti tak to nerobi). vola sa to Vari-Bright a nastavenia najdes ked pojdes do AMD Vision control center -> vlavo klik na Power -> PowerPlay..
Zapomněl jsem dodat, že se to děje jen při provozu na baterii. Musím s tou svou sklerózou začít něco dělat... Zdá se, že tahle rada je přesně to, co funguje. Kdybych si to přečetl dříve, tak bych nemusel skenovat hodiny svůj NTB na viry. Ale zase mám jistotu, že je můj ntb čistý. Takže díky moc za tuhle radu.

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“