Tak po dlouhem cekani, Probook 430 G1 je doma, mam verzi s core i3-4010. Notebook je krasny, tenky a dost vykonny. Mam s nim ale 2 problemy
1- Hlucny vetrak: hned vyresen pomoci hpfancontrol.
2- WIFI pripojeni: tak takovy problem jsem necekal. Vetsina casu se na WIFI nejde pripojit, funguje to jednou z 10 nebo 20 pokusu, po restartu zas boj znova, pise nelze se pripojit na wifi. Zkousel jsem jiny Access point (Andoid mobil), prepnout z AES na TKIP, atd a nic nepomohlo. Zkousel jsem jine ovladace a taky nic. Podle HP odpory to je hradwarovy problem ale nejak se mi to nechce verit. Setkali jste se nekdo s necim podobnym?
Cip je mediatek MT7630E, ovladac je Ralink 5.0.25, windows 8.
diky predem
Probook 430 G1
Ahoj, nedokazu posoudit jak dlouho baterie vydrzi, mam ho furt v nabijecce doma a celou dobu jsem zkousel rozchodit WIFI. Vybiral jsem mezi HP a lenovo IdeaPad U310, vyhral HP kvuli haswell CPU. Displej asi neni nejlepsi ale nerekl bych ze je zas tak spatny, porovnavam s Dell latitude co mam doma 4 roky ale ten ma zas leskly displej. Pokud pocitas s tim ze otacky budes regulovat pomoci hpfancontrol tak asi lepsi 13" za prijatelne penize nenajdes.
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“