Zdravím,
mám tady takový problém, se kterým si nevím rady. Mám dva syny a každý z nich vlastní notebook HP Pavilion g7-2210ec - C0W09EA. Jeden z nich si notebook polil kofolou a notebook se vypl. Vyndal jsem z něj baterii a notebook odvezl do autorizovaného servisu HP, kde provedli výměnu klávesnice a celé základní desky. Notebook jsem vyzvedl a protože to už bylo tak jako tak potřeba provedl jsem čistou instalaci Windows 10. Vše se zdá být v pořádku, ale není. U her, které se hrají po Internetu (LOL, CS atd.) se při připojení přes Wi-fi projevuje neustálé sekání, PING je až 1000, v CS je Choke 20% až 30%, zkrátka je to nehratelné. Když spustím v prohlížeči test rychlostim vše se zdá být v pořádku. Na druhém notebooku s naprosto stejnou konfigurací a stejným SW vše v pořádku.
Když do notebooku připojím LAN kabel tak funguje vše v pořádku, zkoušel jsem ovladač Wi-Fi, ale nic nepomohlo, proto jsem si myslel, že chyba bude ve Wi-Fi modulu Ralink RT3290 802.11bgn, zkusil jsem modul vyndat a dát tam ten z notebooku, kde vše funguje v pořádku, ale bohužel problém přetrvává a mě už dochází nápady.
Máte někdo nějaký nápad, kde hledat chybu, nebo jak pokračovat v její identifikaci?
Nejde hrát hry přes Wi-Fi
Nejde hrát hry přes Wi-Fi
HP EliteBook 8560w - LG664EA,
Mno jo, ale vedle mám naprosto totožná notebook, na kterém jsou také Windows 10 a běhá to naprosto normálně. Jediný rozdíl je, že v tom, kde to funguje je verze ovladače 5.0.48.0 ze dne 13.6.2014 a v tom, kde to nefunguje je verze 5.0.57.0 ze dne 18.5.2015.
Už jsem vyzkoušel různé verze toho ovladače ale výsledek stále stejný.
Už jsem vyzkoušel různé verze toho ovladače ale výsledek stále stejný.
HP EliteBook 8560w - LG664EA,
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“