Hadanka na ake HPcko dostanem Autocad pozor do 680$(17000Sk)

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
sarmuta

Hadanka na ake HPcko dostanem Autocad pozor do 680$(17000Sk)

Příspěvekod sarmuta » 20 srp 2007 15:20

Pre babu dylema, pre chalanov hracka. :D Prosim, poradte. :wink: Mozno namiesto Autocadu Eplan alebo nieco podobne. Hry tento notebook neuvidi. Potrebujem aby net klapal ako hodinky, ten bude zatazovany najviac. Bateria, aby vydrzala co najdlhsie. S pozehnanim nejaky matny monitor. Vahu nizsiu tak mozno do 2,8 kg? :oops: Inak pouzivane na bezne studenstke drby. Jedna znama ma lanarila aj na Applebook ale myslim ze mi nedate sancu aby som jej podlahla. Paradoxne na dizajne mi velmi nezalezi. Ponuknite mi maly zazrak :) Za kazdu radu vam budem vopred vdacna.

sarmuta

HP NB do 17000,- skuste nieco vycarovat

Příspěvekod sarmuta » 20 srp 2007 17:43

Nadej na lepsie casy ma pomaly opusta tak prosim aj keby som mala upustit od nainstalovania obra do NB, ktory by ste vybrali za taku cenu. Zvedavcov je vela skusenych radcov malo.

T.L.A.K.

Příspěvekod T.L.A.K. » 20 srp 2007 18:38

no myslim ze tento by ti aj mohol vyhovovat : http://akcia.predajpc.com/?Mode=Sti&StiId=46746 , za taku sumu asi lepsie nebude...:)

sarmuta

Příspěvekod sarmuta » 25 srp 2007 11:54

dakujem za radu. Pomohla :D

CeCo

Příspěvekod CeCo » 25 srp 2007 12:54

Predajpc nebrat, su to smelinari.

C

sarmuta

Takze predsa autocad mi pojde na 6710s

Příspěvekod sarmuta » 03 zář 2007 15:34

tak aby som sa za neho nemusela hanbit s Intel Core2 Duo T7100 alebo Intel Core2 Duo T7300 to je to najlacnejsie co mi kto radil na autoccad alebo archicad a pod. Chcem a chcem takze idem pozhanat a vsetkym veeelmi dakujem za rady :o) pa :O*

T.L.A.K.

Příspěvekod T.L.A.K. » 04 zář 2007 18:26

zober ten lacnejsi procesor, ked uz tak radsej investuj do RAM, ta sa ti zide viac v tom autocade

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“