HP Elitebook G8- se obcas nezapne
HP Elitebook G8- se obcas nezapne
Zdravim uz par mesicu resim problem se svym NTB. Nevyuzivam ho tak casto a kdyz jej po treba 2 tydnech chytnu do ruky, nejde zapnout. Zapne se jen kdyz pripojim nabijecku, pritom mam vic nez 60% baterie, pokles vydrze nepozoruji. Mel jsem W10 ted W11 a stejne to dela, NTB neuspavam jen vypinam. Nevim jestli je to nejaka ficura, ochrana nebo co...spis doufam ze neni neco s baterii-napajenim. Nechci plasit a hned reklamovat, treba je na to nejaka zaplata. Predem diky.
Asus G74SX + Asus UX390UA + Legion 5 17", i7 10750H/16GB/GTX1660Ti/1,5TBNVMe + HP Elitebook 845 G8 + HP Zbook 15 Fury G8
Re: HP Elitebook G8- se obcas nezapne
tohle se mi tušim stávalo s nějakým AMD procesorem
jaký v tom máš procesor?
jaký v tom máš procesor?
No prave AMD Ryzen 3 Pro
Asus G74SX + Asus UX390UA + Legion 5 17", i7 10750H/16GB/GTX1660Ti/1,5TBNVMe + HP Elitebook 845 G8 + HP Zbook 15 Fury G8
já mám matný pocit, že něco podobného byla i záměrná "vychytávka" jen si teď marně snažím vzpomenout kde a proč a jak se to dalo vyřešit, asi bych zavolal do HP a zeptal se, ale že se mi něco podobného dělo minimálně se dvěma notebooky s AMD procesorem, tím jsem si celkem jist, možná shoda okolností, ale spíše bych to přičítal právě souvstažnosti s tím procesorem, on to může být i problém chipsetu nebo biosu pro AMD ...
když na něco přijdeš, dej prosím vědět, docela by mě to zajímalo
když na něco přijdeš, dej prosím vědět, docela by mě to zajímalo
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“