Regulace hlasitosti u HP 8710p

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
jnm
občas něco napíše

Regulace hlasitosti u HP 8710p

Příspěvekod jnm » 12 říj 2007 14:34

Zdravim,

potreboval bych poradit s problemem regulovani hlasitosti u HP 8710p. Hlasitost reproduktoru se tu ovlada dotykovym tlacitkem pod dispejem, pricemz aktualni uroven hlasitosti se zobrazuje na obrazovce. Problem ale spociva v tom, ze v nekterych aplikacich (hlavne ve hrach) se pri tom zobrazeni urovne hlasitosti na obrazovce aplikace (hra) zastavi nebo minimalizuje, aby "dala prednost" tomu ukazateli a pak je treba ji zase "obnovit", coz samozrejme priserne otravuje :(

Nevite nekdo, jestli je mozny to zobrazovani urovne hlasitosti na obrazovce vypnout? V HP Quick Button Launch jsem tu moznost nenasel (coz ale pochopitelne neznamena, ze tam neni). Na servisni podpore HP mi rekli, at to HP Quick Launch odinstaluju, coz je fakt, ze pomohlo, ale to zase nefungujou ostatni tlacitka :(( Taky to pry jde nejak nastavit pres MS IntelliType, ale radsi bych, kdyby to slo deaktivovat bez instalace dalsiho softwaru.

Prosim pomozte, at nelituju penez, ktery jsem do toho notase vrazil...

The_Trooper
občas něco napíše

Příspěvekod The_Trooper » 19 říj 2007 12:48

Cau, jsem obdivovatel 8710p chtěl bych si ho do budoucna pořidit, ale vím že to je hodně penez.... Jak si s ním spokojen.?? Grafárna NVS 320 M zvládá dost co? Jaké hry na tom rozjedeš? Mam stareho dobreho acera 8006lmi, launch managera mam taky a sere mne ovladani hlasitosti při hrách... :)
Acer TravelMate 8006LMi
Pentium® M 755 2.0 GHz • 1.25 GB DDR • ATI® 9700 128 MB • 15" SXGA (1400x1050) • HDD 100 GB (Momentus 7200.1) + Zalman NC 1000 • XP Pro SP2

jnm
občas něco napíše

Příspěvekod jnm » 19 říj 2007 17:08

Zatim si zvykam, ale myslim, ze to pujde :) Dlouho jsem vybiral a myslim, ze jsem chybu neudelal, i kdyz nejvetsim nezvykem pro me je numericka klavesnice (kterou jsem chtel) a kvuli ni "sirokouhlej" displej (po kterym jsem zrovna netouzil), na to si zatim zvykam. Jinak 6 USB portu je super, DVD mechanika bez problemu, zvuk i obraz bez chyby, Wifi jsem jeste nezkousel. Hraju jenom starsi veci (Mafie, RailRoad TC III atd.), jinak to mam na praci a filmy, ale ty fakt slapou paradne.

Jen to nastavovani hlasitosti mi trochu pokazilo radost. Je fakt, ze po odinstalaci launch mana se hodne problemu vyresilo, ale na druhou stranu to zase nejde u vseho. Zrovna u Mafie ale nastavovani hlasitosti po odinstalaci launch mana nejde, musim to delat softwarove v nastaveni hry jako takovy... :(

CeCo

Příspěvekod CeCo » 19 říj 2007 17:57

Je to v QuickLaunch buttons, v polozke "Asetukset" (v slovencine to zabudli prelozit, je to po finsky :mrgreen: - proste posledna zalozka) treba vypnut "povolit rozbalovacie okna".

Inac, mozem poprosit vypis z programu Everest? (najdi si ho v googli) Posli mi pls. sukromnu spravu, dam ti moj email (zbieram si databazu pouzitych komponentov a rad by som vedel, co mozem v 8710p ocakavat). Vopred vdaka.

C

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“