Problem s ovladaci na 6710b

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
modry_slon
občas něco napíše

Problem s ovladaci na 6710b

Příspěvekod modry_slon » 15 lis 2007 13:25

Vyskytl se mi problem, nejspis s ovladaci od BIOSU, mozna chipsetu. Preinstaloval sem Visty na XP ale obcas se mi objevy takova ta krizova modra tabulka, kde se pise o vyskytnutem problemu a nabizi mi to restart. Ovladace sem stahl ze stranky HP, nainstaloval vsechny, tak nevim v cem je problem. Poradte mi pls nekdo, co s tim... Jeste sem stahl starsi verze, tak me napadlo je preinstalovat, ale pochybuju ze ty starsi budou lepsi. Zkusil sem program Everest, ale nenasel mi zadny problem

CeCo

Příspěvekod CeCo » 15 lis 2007 23:37

A co presne je v tej modrej tabulke? (len nepovedz ze pismena a cisla, to vieme aj bez toho).

C

tessier-ashpool
občas něco napíše

Příspěvekod tessier-ashpool » 17 lis 2007 12:34

viděl bych to na problém s SATA ovladačemi... taky jsem se s tím natrápil

tessier-ashpool
občas něco napíše

Příspěvekod tessier-ashpool » 17 lis 2007 12:38

já nyní řeším problém s bluetooth na tomto typu notebooku

taky jsem si ho přeinstaloval po nějakých problémech ale přeci jen úspěšně na winxp

nainstaloval jsem originální ovladače pro xp ale štve mě bluetooth

Když jsem se poprvé nainstaloval běhal v pohodě a po dvou týdnes přestal a ikonka byla červená. Přeinstaloval jsem tedy ovladač a zase týden fungoval. Ikonka byla bílá a při připojení zelená. Klasika takhle to má být. Jenže teď mi to zase nejde a už to nejde ani přeinstalovat. Ve správci zařízení mám pouze nějaký Bluetooth enumerator...

CeCo

Příspěvekod CeCo » 17 lis 2007 14:23

Ked je to "obcas", tak to SATA nebude.
Nemas tam nejaky program na regulaciu spotreby?

C

modry_slon
občas něco napíše

Příspěvekod modry_slon » 19 lis 2007 17:42

Hm, ted se mi to treba skoro tyden nestalo... zatim sem s tim nic nedelal. Nevim co presne myslis, ale neco bych asi na rizeni spotreby mit mel. Co se tyce SATA, tak mam ovladace primo z HP, ale muzu je zkusit preistalovat.

S bluetooth bohuzel neporadim.

CeCo

Příspěvekod CeCo » 19 lis 2007 20:01

Ak si tam nic nedaval tak potom tam nic nemas, takze to vypadava z hry.
Smrdi to niecim vaznejsim, co vyriesi asi len reklamacia.

C

modry_slon
občas něco napíše

Příspěvekod modry_slon » 19 lis 2007 23:21

Na reklamaci bych to nevidel... Mel sem podobny problem s deskopem, vyresili to jen ovladace. Myslim ze by chtelo nejak vyresit ty ovladace na XP, Visty to nedelali, akorat sem je mel teda jen asi 3 dny. Uvidim, co to bude delat... Mozna to je tim, ze ve spravci zarizeni mam u dvou veci otazniky, akorat to nema zadny digitalni podpis, takze vlastne nevim co to je, tudiz nevim jak to resit.

modry_slon
občas něco napíše

Příspěvekod modry_slon » 19 lis 2007 23:39

Mozna by to mohlo byt verzi ovladacu SATA, nabidlo mi to totiz asi 5 verzi pro notebook, krome verzi na deskop. Tak jestli sem treba nezvolil zrovna tu spatnou? AKorat teda ty SATA ovladace se asi resi pres disketu, kterou samozrejme nemam:(

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“