HP compaq 6720
-
- občas něco napíše
HP compaq 6720
nemáte někdo nějaké info o tomto notebooku jestli se bude dělat aji "b" verze a hlavně jak sou na tom šasi a trochu vic informací ??? nikde sem zatim o tom nic moc nenašel respektive vubec nic
b verzie sa urcite robit nebudu a jedna sa o nieco medzi HP 530 a 6710s (ktore ma oproti 6710b nielen menej portov, ale aj slabsiu bateriu a sasi z nie lisovanych plastov)
A hladat hladaj, na nete je toho do aleluja. HP ma uz vyse 2 tyzdnov na stranke presne specifikacie... Je to vsak novinka, takze na realne skusenosti je prilis skoro.
C
A hladat hladaj, na nete je toho do aleluja. HP ma uz vyse 2 tyzdnov na stranke presne specifikacie... Je to vsak novinka, takze na realne skusenosti je prilis skoro.
C
-
- občas něco napíše
Wifi driver pro HP 6720s
Lidičky dle dostupných rad jsem rozchodil všechny ovladače pro tento typ notebooku ale bohužel ze stránek HP se již nedá stáhnout ovladač pro bezdrátovou kartu. Což je poslední ovladač který mi chybí nainstalovat. Nemáte na něj někdo odkaz nebo nemůžete mi ho prosím poslat třeba na email? Děkuji
Wifi driver pro HP 6720s
resim wifinu bez predinstalovaneho os --- ted XP profi
Wifi driver pro HP 6720s
tak uz mam i tu wifinu.. bohate na to postacil ovladac nabidnuty aktualizaci pro XP. Akorat mi tam porad ve spravci sviti nezname zarizeni.. nevite nekdo co to je ? A jakej pro to ovladac? Kdysy to u nekterych byvalo neco se satou zapnutou v biosu..
Výdrž baterie
Dobrý den,
jakou máte zkušenost s výdrží baterie? Mně se u verze s CM530 pohybuje tak kolem 2,5 hodinm přitom výrobce uvádí téměř dvojnásobek. Máte nějaký tip jak na to?
Díky.
jakou máte zkušenost s výdrží baterie? Mně se u verze s CM530 pohybuje tak kolem 2,5 hodinm přitom výrobce uvádí téměř dvojnásobek. Máte nějaký tip jak na to?
Díky.
Chtěl bych si koupit 6720s s pentium dual core, zajimalo by mi jestli nemá někdo konkrétní zkušenosti s výdrží baterie. V podstetě mi jde o to že sháním notebook do cca 14500 kč, s co největší výdrží na baterku a tento mi padl do oka, ikdyby nevydržel 4,5 ale třeba ani ne 4 hodiny při kancelářských aplikacích, stále by to bylo mnohem více než u jiných ntb v této ceně.
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“