HP 6720s
Re: HP 6720s
ja jsem s ním spokojeny.Zalezi jestli chces s dvoujadrem nebo celeronem.Ja osobne mam C2D a jsem spokojeny,kdyz si tam hodis XP,myslim,ze nebudes litovat
Po týdením používání mám smíšené pocity. Koupil jsem ho hlavně kvůli proklamované výdrži baterky a to mé očekávání nesplnilo. Další nevýhodou může být rozmístění USB (pouze vlevo). Co se týká zpracování docela spokojenost (pouze vrže tlačítko touchpadu). Výkon odpovídající (s 512 zvládá bez problémů i Visty - filmy, kancelář atp.). Osobně kdybych měl možnost tak spíš vyměním za Lenovo. Ale nespokojený nejsem
-
- občas něco napíše
Koupili jsme ho přítelkyni s Celeronem a 1GB RAM. Nebýt zabugovaných Vist, šlape zcela bez problémů.
Hlavní výtku bych měl k umístění 3xUSB vedle sebe vlevo vpředu. Jinak solidní zpracování, lehký přístroj. Teď ho mají na HPmarketu od 13tisíc (verze s Celeronem).
Můj názor: Velmi dobrý notebook za co nejmíň peněz.
Hlavní výtku bych měl k umístění 3xUSB vedle sebe vlevo vpředu. Jinak solidní zpracování, lehký přístroj. Teď ho mají na HPmarketu od 13tisíc (verze s Celeronem).
Můj názor: Velmi dobrý notebook za co nejmíň peněz.
CeCo píše:Vydrz baterky - aku proklamovali a aku mas ty (+ aku zostavu?). Lebo chyba moze byt aj v tvojich ocakavaniach (resp. neschopnosti citat male pismenka - ci uz zo zabudlivosti alebo vedome).
C
Výdrž byla udávána cca 4 hodiny, můj std je cca 2,5 (celeron) Myslím si, že se čtením problém nemám...ještě jedna rada do života...s hrubostí to daleko nepůjde
Mám zřejmě problém s chlazením procáku, nikdy jsem tento problém neměl, jen když jsem hrál nějakou náročnější hru, tak valil větráček na plné koule. Teďka mě jede vetráček pořád i když nic nedělám.. Je to na reklamaci?
Procesor mám celeron CM530 a teplota je stabilní 50 C, takže větráček má důvod větrat..
Procesor mám celeron CM530 a teplota je stabilní 50 C, takže větráček má důvod větrat..
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“