Pavilion 6680 a HDMI

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
runis
občas něco napíše

Pavilion 6680 a HDMI

Příspěvekod runis » 21 pro 2007 13:26

Prosím poraďte. Uvažuji o tomto notebooku a zajímalo by mě jaký je obraz z HDMI výstupu na Tv LCD Full HD? Zkoušel to někdo? Přepočítavá tento notebook výstup do HDMI na 1080p? Nebo jen pouští DVD signál bez přepočtení do Full HD? A jaká je jinak spokojenost? Jo ještě dotaz proč tam nejde dát více RAM než 2Gb? To je omezeno možnostmi desky, nebo jen omezením ovladačů desky, které by se dalo časem řešit novými ovladači? Moc v tom nejsem zběhlý, tak se ptám tady. A ještě vás popropsím o jednu radu pro mého kolegu, když nemá HDMI výstup, jak dostat z notebooku obraz a zvuk do LCD s HDMI? Jde to přes nějakou redukci? Moc děkuji za rady a ochotu. Jo a hezké Vánoce vám všem! :)

Gandi
občas něco napíše

Příspěvekod Gandi » 21 pro 2007 15:41

Odpovim jen na tu posledni otazku. Obraz do LCD na HDMI lze dostat jedine s DVI vystupu noteboku pres redukci DVI-HDMI, zvuk se musi vest zvlast. Noteboku s DVI ale zatim moc neni. Spise se zacinaji obevovat prvni kousky rovnou s HDMI. Sam po takovem noteboku patram abych to mohl pripojit pres HDMI. Pokud tam ma jen VGA, tak jedine to propoji pres VGA pokud to LCD ma vstup. Jinak to nejde.

runis
občas něco napíše

Příspěvekod runis » 21 pro 2007 18:59

Děkuji. Já chci právě taky HDMI. Myslel jsem si to, ale moc tomu nerozumím. Jenže pokud vím, tak zatím má HDMI jenom HP Pavilion řada 66xx a nějaký MSI. Jenže MSI moc nedůvěřuji. Já původně uvažoval o notebooku od Ts Bohemia, ale chci mít možnost toho HDMI, a co se týče výkonu, tak by mi na foto tohle mělo bohatě stačit. Jen jsem ještě chtěl časem mít možnost zvětšit RAM. Nevím jestli to řeknu dobře, ale kdyby časem bylo aktuální přejít na 64bit. OS, tak by ta větší RAM asi měla smysl. I když kdoví, za jak dlouho to bude. Možná, že už zase bude čas na nový notebook. Ale raděj bych, kvůli mým možnostem tenhle nový užíval trochu déle. Jinak se omlouvám, ale fakt tomu moc nerozumím. I proto vás tímto prosím o radu. Dík!

CeCo

Příspěvekod CeCo » 22 pro 2007 01:35

Ja mam 8510w s HDMI ;)

Ono ist by to malo, ja som nezaznamenal ziaden vaznejsi problem pri Pavilione 6680 a Pavilione 24" monitore cez HDMI.

RAM - nemam sajnu.

C

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“