HP Pavilion DV9657em Vyladění vestavěného mikrofonu u webky

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
Majkie79
občas něco napíše

HP Pavilion DV9657em Vyladění vestavěného mikrofonu u webky

Příspěvekod Majkie79 » 12 úno 2008 22:32

Zdravím,

vím, že tenhle model není u nás vůbec k dispozici, ale věřím, že má určitě v ČR dostupného srovnatelného bratříčka v 15ti palcové verzi. Tenhle stroj jsem pořídil v UK a prozatím asi nemám co bych mu vytknul. Až teda na ten vestavěný stereo mikrofon u webky.

Byl jsem zvyklý používat externí neznačkovou webku s itegrovaným mikrofonem u své starší strojovny (Toshiba Satellite A110-195) a při použvání v běžných sw komunikátorech jsem byl naprosto spokojený. Bavit se dalo přes celý pokoj atd.. fakt paráda. Od vestavěné webky s mikrofonem přímo v notebooku jsem si sliboval vyladěný systém, bez echa, ozvěn atd. atd.. Ale opak je bohužel pravdou. Mikrofon se mi zdá velmi málo citlivý, musím skoro křičet aby to bylo co k čemu. Snažil jsem se o veškeré dostupné nastavení jak v sw samotného zařízení tak i v nastavení samotného komunikátoru (skype, msn) ale bez výrazného výsledku. Dokonce jsem i aktualizoval ovladač k danému zařízení. ale taky bez valného výsledku.

Pokusím se napsat specifikaci toho stroje, pokud by někdo shledal parametry podobné svému a případně se podělil se svou zkušeností právě s kvalitou mikrofonu.

Možná se jen nepovedl, i tuhle odpověď uvítám.. aspoň budu vědět na čem jsem..

HP Pavilion DV9657em
AMD Turion (tm) 64 X2 Mobile Technonogy TL-64 2,20GHz
2 GB RAM
Video: NVIDIA GeForce 8400M GS
Audio Controller: Conexant HD-Audio SmartAMC HD2
HP Webcam

Tak tak..

Předem díky za každou reakci.

Majkie

CeCo

Příspěvekod CeCo » 12 úno 2008 22:49

Skusal si nastavit hlasitost zvuku v ovladani zvuku?

C

Majkie79
občas něco napíše

Příspěvekod Majkie79 » 12 úno 2008 23:02

JJ, určitě, veškeré možné nastavení jak přímo v nastavení zvukových zařízení, v nastavení přímo ve skypu.. kde jen se dalo.. ale pořád bez výrazného zlepšení.. ke kvalitě snímání zvuku z výše zmiňované externí neznačkové kamerky (GlobalCam) to má hooodně daleko..
ASUS K53S, Intel I3-2330M, 2,2 GHz, 4GB RAM, Radeon HD 7610M 2GB, 500GB HDD, Win 7 Home SP1
Toshiba Setellite A110-195, Intel T2250 1,73GHz, 512MB RAM, Mobile Intel 945GM/GU 64MB, 80GB HDD, XP Prof.
DEAD: HP Pavilion

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“