Obnoví recovery disc i předinstalovaný software ?
Obnoví recovery disc i předinstalovaný software ?
Bohužel jsem před formátem zapomněl udělat recovery disky, ale partition s recovery pořád mám. Obnoví se se systémem a drivery i předinstalovaný software, který byl dodán s notebookem? Ztratil jsem instalační CD s driverama a dost jsem toho na webu HP nemohl najít...
-
- občas něco napíše
Zkusil bych v biosu nastavit bootovani z HDD, jestli to nenajde samo...jinak neco mi rika, ze pro bootovani z recovery partition je na uvodni obrazovce pri restartu nejaka volba "F neco" nemam tu ale u sebe notas takze nemuzu overit...podivej se
HP Pavilion dv6670 (Turion 64 X2 TL-58 1.9 GHz, GeForce 8400M GS)
Tutti frutti, oh Rudy, Wop-bop-a-loom-a-blop-bam-boom
-
- občas něco napíše
tak ji vyzebrej ne, copak ten darovany chce aby ti notas lezel v krabici a prasilo se na nej? Taky kdyz dostanu pod stromek tenisovou palku a posere se mi tak ji jdu reklamovat, a nevyhodim ji....
HP Pavilion dv6670 (Turion 64 X2 TL-58 1.9 GHz, GeForce 8400M GS)
Elvis Blade píše:tak ji vyzebrej ne, copak ten darovany chce aby ti notas lezel v krabici a prasilo se na nej? Taky kdyz dostanu pod stromek tenisovou palku a posere se mi tak ji jdu reklamovat, a nevyhodim ji....
No tak v krabici aby se na něj prášilo rozhodně nezůstane, už jsem to celý přeinstaloval a holt se s tim softem smířím. Spíš by mě zajímal seznam toho softu co se k tomu dodával a já už si to nějak potahám. To Roxio je na co ?
CeCo píše:Volaj na infolinku, daju ti instrukcie ako si za cca 250Kc nechat poslat original recovery media. Budes potrebovat sken spodnej strany notebooku aj so seriovym cislom notasu a licencnym stitkom Windows a sken dokladu o kupe + dodacieho/zarucneho listu.
C
Tak jsem pořádně pročetl zahr. fóra a řešení je naprosto jednoduché - stačí nastavit Recovery partition jako aktivní a recovery manager se při bootu spustí sám Nač platit, když to jde zdarma? Po obnovení stačí znovu vytvořit recovery disky a hotovka.
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“