Ahoj, planuji zakoupeni notebooku a potrebovala bych radu nekoho kdo tomu rozumi. Cena notebooku by se mela pohybovat kolem 15 000-16 000, protoze si myslim ze za tuto cenu sezenu jiz nejaky model ketry mi na moji praci s notasem bude stacit. Notebook budu používat pouze na základní operace, internet, filmy, hudba, Word, Excel atd.....neco jsem si jiz vybrala tak posilam odkazy. Celkem se mi libi HP Pavilion dv6650ec. http://www.hpmarket.cz/product.asp?ccode=4536817 Diky kazdemu za jeho radu, mejte pekny den.
Karolina
Jaky notebook??
pokud chceš notebook na práci tak bych do pavilionu nešel. I když chápu, že jako osobě něžnějšího pohlaví Ti je pavilion sympatický. Pokud chceš Hp, tak bych bral compaq, tedy business od HP. Je kvalitněší, navíc servis je na vyšší úrovni než u pavilionů. Mě se třeba ten klasický design krabice líbí. Ale toto záleží opravdu jen na tobě.
Jinak z toho kam si dala svůj příspěvek soudím, že chceš pouze notebook od HP?
Jinak z toho kam si dala svůj příspěvek soudím, že chceš pouze notebook od HP?
ex: HP Compaq 6715s
now: DELL E6400
now: DELL E6400
Co se tyce notebooku HP 6715s, podle popisu na strankach www.czc.cz vychazi velmi slibne, ma vse co potrebuji a za slusnou cenu - jen jedno me jeste brzdi v jeho koupi - design prece jen my holky
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“