HP Pavilion - kvalita?
HP Pavilion - kvalita?
Jsou Paviliony kvalitní? Myslím tím ty ne dva roky staré modely, ale můžete sem napsat Vaše dlouhodobé zkušenosti, uděláte mi radost. A zvláště bych poprosil o pochopení jak je to stou "přenášlivostí" Pavilionů a taky hlavní otázka, jaký to je plast? Doufám, že aspoň ABS Teda myslím kritiku odolnosti, zkrátka Paviliony obecně.
-
- Moderátor
v případě, že leží celou dobu na stoje a třeba jednou za týden se přenášejí z koleje domu a tak podobně, tak je to s nima úplně v pohodě a jsou dobrou volbou. jakmile s nimi ale začněš nějak víc dovádět v terénu, tak máš velkou šanci je poslat do polska...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.
-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
jak uz bylo psano, pavilion neprenaset nejlepe nebo velmi minimalne
co jsem videl tak moc nevydrzi, pavilion spis beru za "horsi" typ od HP co se nejake vydrze plastu a celkove celeho "šasí" tyce
Mnohem vetsi vydrz maji opravdu Compaq rady, nebo-li jakejkoliv business notebook od HP, ma kvalitnejsi zpracovani a pevnejsi plasty nez pavilion
co jsem videl tak moc nevydrzi, pavilion spis beru za "horsi" typ od HP co se nejake vydrze plastu a celkove celeho "šasí" tyce
Mnohem vetsi vydrz maji opravdu Compaq rady, nebo-li jakejkoliv business notebook od HP, ma kvalitnejsi zpracovani a pevnejsi plasty nez pavilion
-
- Moderátor
-
- občas něco napíše
mareko píše:.. akurat co ma pekne sere na tom je ta blba vista.. nejak tomu preplo niektore programy mi nejdu niektore blbnu instalovat tam bezne kodeky je zbytocne.. ale ako stroj samotny je dobry
To není ve Vistách, to je chyba mezi klávesnicí a židlí
Šasi je holt takový průměr, nic extra pevného, ale najdeš horší. Pokud bych to měl nosit někam každý den, tak bych bral raději business model jak píší ostatní. Na občasné přenášení je to ok
Dell Inspiron 6400, Dell Inspiron 1501, Dell Vostro 1700, HP Pavilion dv6690, HP Mini 5103, Acer Aspire TimeLineX 4820TZG
-
- Moderátor
-
- píše často
No kluci pavilion ja ho teda porad vozim na intr a do skoly a tak no uznam ty plasty nic moc, prsty sou videt vsude, ale ja to vyresil tim ze jsem si objednal primo od HP tu samoleku je dobra a aspon se to tak neosmata..jinak sem ale s pavilionem dv6580 spokojenej mam ho uz pul roku a spokojenost nemuzu si stezovat mozna pouze asi vetsi zahrivani...ale to si clovek zvykne...compaq je vic na praci a jsou taky drazsi ne?? nebo se ne?
Hp pavilion dv6580ec, AMD turion 64 X2 1.8ghz....nv geforce 8400M GS
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“