Pavilion dv6740ec, rady a skúsenosti

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
Franzo

Pavilion dv6740ec, rady a skúsenosti

Příspěvekod Franzo » 23 bře 2008 13:24

Zdravim,
chcel by som vas poprosit o podelenie sa so skusenostami s bookom dv6740ec, popripade iny typ z rady 67xx. Planujem si ho totiz zakupit.
Som student takze by som ho vyuzival na multimedia (filmy a sem tam nejake hry) a kancelarke, resp. skolske veci.
A ake mate skusenosti s vydrzou baterie a prenosnostou? Bude zvladat nosenie do skoly tak dva, tri krat do tyzdna?
Popripade navrhnite inu alternativu.
Vopred dakujem

polo

Příspěvekod polo » 23 bře 2008 13:30

je to multimedialny notebook ktory je stavany na viacmenej domace pouzitie ...Inac kolko od to chces investovat maximalne?

Franzo

Příspěvekod Franzo » 23 bře 2008 13:36

Do 30.000 Sk s DPH.
Uz aj to je nad moj limit, takze viac urcite nie.

polo

Příspěvekod polo » 23 bře 2008 13:45

Ak potrebujes multimedialny notebook na ktorom si nieco zahras tak je pri tejto cene ten pavilion celkom dobra volba ale aj tak obetujes kvalitu sasi a rychlost servisu proti bussines notebookom este ma napade jeden ktory je kvalitny a pritom s najlepsim servisom a tiez je multimedialny http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=10409874 o dake 2000SK lacnejsi ho maju v sharku...

Franzo

Příspěvekod Franzo » 23 bře 2008 14:24

Nevyzera zle, lenze za takmer rovnaku cenu toho ponuka menej. Teda odhliadnuc od sasi a pod., len cisto co sa HW tyka. Trochu sa tiez bojim, ze ta RAM-ka 1GB nebude stacit pre Vistu. Nechcem sa totiz nejak moc obmedzovat v pocte spustenych aplikacii ak uz momentalne nebudem setrit baterku a budem to mat zapojene na adapteri.
Skusal som si tiez nakonfigurovat u Dell-a daco podobne ako je ten HP, lenze stale mi vychadzali extremne vysoke sumy (teda pre mna neakceptovatelne), okolo 34000 bez DPH.

sirius1983
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod sirius1983 » 23 bře 2008 14:28

dell dává slevy přes operátora...
cena ramky je tak nízká, ža při výběru ntb nemá smysl se tím omezovat...
T420, X31
Prosím, nepište mi soukromé dotazy, otázky patří veřejně na toto fórum.

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“