problemy s dokovaci stanici?

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
Headcrab

problemy s dokovaci stanici?

Příspěvekod Headcrab » 29 bře 2008 22:05

Zdravim. Mam neco pres mesic 8510w, v soucasne dobe na reklamaci. Notas se mi vys*al asi po trech hodinach provozu v nove zakoupene dokovaci stanici od HP, otazka jestli to s tim souvisi, tak me jen napadlo se optat jestli jste nekdo mel nekdy podobny problem. Mimochodem uz je tam ten notas dyl jak tyden a zacinam i tehle znacce pomalu menit sve mineni. Jinak skvely stroj az na to podelane ovladani hlasitosti co se aktivuje pokazde kdyz mackam levou rukou delete :) Taky jsem si k nemu poridil VX NAno a za ty tri hodinky provozu nez mi notas umrel ji nemuzu nez pochvalit :)

CeCo

Příspěvekod CeCo » 30 bře 2008 03:52

Ja som pouzival na 8510w dockinu asi 2 mesiace a ziaden problem...

C

Headcrab

Příspěvekod Headcrab » 01 dub 2008 23:22

...tak komp mam zpatky...co bylo pricinou nevim, jen vim ze mi vymenili pulku kompu (desku, cpu, ramky ) a dokovaci stanici jsem dostal novou...trvalo to ku*evsky dlouhych 14 dni...komp mi vratili uplne beze vseho, nemohl jsem se ani pripojit k netu abych si postahoval ovladace a vsechny nezbytnosti...takze celej den v haji uvadenim notasu do provozuschopnyho stavu...a jeste ke vsemu se mi nedari instalace backup and recovery softu...zajimalo by me jestli je to normalni ze clovek dostane notas takhle holej, cekal jsem ze to bude ve stavu jako po koupi s predinstalovanejma dulezitejma ovladacema...

CeCo

Příspěvekod CeCo » 02 dub 2008 01:41

Vsak mas recovery CD/DVD, tak si obnov z neho system... Niet nad zlaty dobry NBD servis, tam mi zatial disk nikdy nepremazali.

Ono disk premazu prave kvoli tomu, ze testuju na tvojom disku specialne upraveny OS, ci vsetko funguje. A ak je servisak "nie celkom zauceny", tak sa moze stat ze ti tam nenahra tvoj OS (resp. ho servis nema skladom). Ak chces, posli mi sukromnu spravu, poviem ti viac.

C

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“