6715b rozliseni dotaz
6715b rozliseni dotaz
Mam tento notebook, ktery ma nativni rozliseni 1680x1050. Kdyz jsem si chtel stahnout na nizsi rozliseni tak jsem zijstil, ze dalsi rozliseni nizsi uz nejsou v pomeru 16:10. Nevite si nekdo rady jak si treba prepnout na rozliseni 1280x800 ? Grafika je integrovana x1250. Diky moc
A jeste maly dotaz, ktery neni ohledne displeje ale zvukovky. Nefunguje mi vstup na zvukovce. Potreboval bych spojit kytaru s notebookem, ale nefunguje to. Navic pri instalaci zvukove karty, software neobsahuje zadny poradni software pro obsluhu zvuku, jak ma treba intel s hd audio. Ja si myslim ze to je tim, ze je zvuk zeslaben na minimum, ale pri prochazeni snad vsemi mozny zvukovymi mixery jsem nikde nenasel zarizeni pro zaznam, coz je divne. Ani v normalnim windowsovem prehravaci neni nic pro nahravani, pouze vystup reproduktory.
1680*1050 vs 1280*800
Prosím Vás, mám dotaz. Chci si koupit HP Compaq 6715b. Především na práci, budu jej často přenášet a občas si pustím film, nebo pro odreagování straší hru. Můj dotaz se týká rozlišení. Nevím zda je výhodnější koupit tenhle s nativním 1680*1050, nebo 6715s (případně 6710b) s 1280*800. Není pro 15,4" to vyšší rozlišení příliš velké? Nebude to vadit oři práci (MS Office, Project). Nebudou ikony a všechno malinké? Hry v tomhle budou náročnější na HW, ale zas filmy s vyšším rozlišením mohou vypadat zajímavě. Co si myslíte že je výhodnější si pořídit??? Předem děkuji za odpověď!
co sa tyka filmov je to uplne jedno. na HD filmy v rozliseni 720p a filmy v dvd kvalite staci aj wxga a na full HD filmy v rozliseni 1080p je malo aj wsxga.
ja osobne by som 15,4" s rozlisenim wxga nechcel ale pre niekoho to moze byt prilis male. najlepsie ked si to pozries alebo vyskusas niekde.
p.s. wsxga displeje su vacsinou kvalitnejsie ako wxga
ja osobne by som 15,4" s rozlisenim wxga nechcel ale pre niekoho to moze byt prilis male. najlepsie ked si to pozries alebo vyskusas niekde.
p.s. wsxga displeje su vacsinou kvalitnejsie ako wxga
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“