Pavilion - problém se spuštěním OS(Reklamoval už někdo?)

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
Camo
guru

Příspěvekod Camo » 09 dub 2008 15:22

trošku jiný případ, ale je to fakticky pravda...
XPS 1330 with LED
Camo=kamil2268

cross
píše často

Příspěvekod cross » 09 dub 2008 15:30

CeCo píše:Ak zalohujes data a napises do chyby - nejde (okrem ineho) zrusit heslo tak tam netreba nic davat; oni proste premazu disk a pripadne ho vymenia.

C

Ok, díky moc. Pardon, že se tak vyptávám, ale chci to mít všecko dobře.
Takže normálně třebas ve Wordu vypíšu všechny chyby a vložím vytisknutý papír do krabice (?). Musí to být napsáno polsky?

CeCo

Příspěvekod CeCo » 09 dub 2008 16:04

Dokelu, ludia akosi nepochopili ten servis v Polsku.

Prides s notebookom do servisu v CR. Povies im LOKALNYM JAZYKOM (v CR cestina), ake su tam vsetky chyby a das im notas; servis ti da preberaci protokol. O 2-3 tyzdne si prides do servisu v CR pre opraveny notas.

To ze to ide do Polska ta vobec nemusi zaujimat, je to operacia medzi servisom v CR a servisnym strediskom v Polsku. Samotna vymena komponentov moze byt kludne aj v Ulanbatare; ty komunikujes len a jedine so servisom v CR.

C

cross
píše často

Příspěvekod cross » 09 dub 2008 16:28

Ok, promiň za ty otázky. Jen to nechci podělat, páč do nejbližšího servisu to mám 50km, takže zbytečná cesta by se prodražila. Tak díky moc.

cross
píše často

Příspěvekod cross » 10 dub 2008 15:41

Ještě mě napadla další, asi otravná, otázečka.
Můžu při reklamaci podat i žádost, aby mi tam přidali 1GB RAM ?
Podle čísla bych měl mít tenhle NB http://notebooky.alza.cz/notebook-hp-pa ... d73018.htm A tam vidím, že jsou zde 2 sloty na paměti a oba mám tedy obsazené. Takže budou muset obě vytáhnout a dát tam 2x 1GB. Na kolik mě to tak může vyjít?
Na netu jsem našel 1GB 533MHz DDR II SODIMM pro NTB za 2 017 Kč, takže by mě zajímalo, jestli je to taková pálka. A jestli budu platit za obě nebo jen za jednu, popř. mi něco strhnou za ty dvě 512MB + mi ještě naúčtují za dopravu zpět, i když to jde z reklamace ?

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“