Zvláštní problém s displejem 6720s.
Zvláštní problém s displejem 6720s.
Všiml jsem si že při pohybování s víkem notebooku mi krátce zhasíná(vždy to jen blikne) displej. Myslel jsem si že je to třeba špatný kontakt, pak jsem ale zjistil, že se to děje jen až po spuštění windows, při nabíhání nebo když jsem v biosu to nedělá. Nemá s tím někdo zkušenost? Nevím moc co s tím dělat.
Tak jsem odinstaloval XP a nainstaloval Vistu a ten problém zmizel, vůbec netuším co to bylo. Nesoustředil jsem se na to jestli to dělá při napájení z baterie nebo zásuvky ale zjistil jsem, že ta obrazovka v tu chvíli není úplně vyplá,protože dole zůstalo zobrazené takové to oznamovací okénko ( myslím něco jako že proběhla aktualizace antiviraku). Každopádně pod Vistou už všechno šlape takže můj problém vyřešen. Jinak pište vaše názory a zkušenosti dále, zajímá mi čím to je.
Blikání displaye
Tohle přesně dělalo i mně. taky mám 6720s. Někde jsem četl, že tohle dělají ovladače. Mám teď trochu jiné a už asi dva měsíce to nedělá. Je pravda, že když jsme tam měl čerstvé XP, tak ten display poblikával doceal dost často. Po změně ovladačů je klid. Kdyby nekdo chtěl, na XP můžu klidně ovladače zaslat. na hp.com už na XP nejsou.
Ahoj mohl by jsi mi poslat odkaz na ty ovladače na XP?Já jsem stáhl a nainstaloval všechny ovladače z HP.com, ale to blikání nezmizelo. Díky.
popr. email : Scroll.m(zavinac)seznam.cz
popr. email : Scroll.m(zavinac)seznam.cz
Naposledy upravil(a) Scroll dne 07 kvě 2008 16:49, celkem upraveno 2 x.
Mam uplne ten samy problem. Notebook mam novy, asi tri tydny. Mam take win xp. Ze zacatku uplne bez problemu, zlobit zacal asi az po 14ti dnech. Chtel bych tedy poprosit santina, jestli by mi mohl posla ovladace pod kterymi mu displej neblika. (email: lucas.dolezal(zavinac)seznam.cz)
Predem moc diky.
Lukas.
Predem moc diky.
Lukas.
No to jsem zkusil a nic teda pokud jsem si stahl spravny ovladac, ale myslim si ze ano. Pravda je, ze kdyz jsem odinstaloval stary ovladac a nemel tam tedy prakticky zadny, tak ntb neblikal vubec (bouchal jsem do stolu, ntb prenasel apod.), jen jsem nainstaloval novy driver, tak stacilo jen lehce bouchnout do stolu a zase blikal jak o zivot. To na tomto ntb maji vsichni jen visty? A proc tedy pisi, ze je to kompatibilni s win XP, kdyz to pak takhle zlobi?
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“