Ovladače

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
kobrice11
občas něco napíše

Ovladače

Příspěvekod kobrice11 » 13 led 2007 22:57

Mám takový problém, zakoupila jsem si notebook HP Pavilion dv6000, a kvůli potížím s Windows, jsem je přeinstalovala, problém je v tom, že k počítači nebyly dodány ovladače. Zkoušela jsem je hledat na oficiálních stránkách, ale nenašla jsem všechny, chtěla bych poradit ještě nějaký jiný stránky, kde ovladače stáhnout, hlavně bych potřebovala zprovoznit internet, chybí k tomu ovladač a já ho nemůžu nikde najít. Děkuji za pomoc

CeCo

Příspěvekod CeCo » 13 led 2007 23:06

Ovladac na internet???

Apropo, preinstalacia sa na HP robi bud z Recovery DVD alebo zo skrytej particie na disku; takze tam by mali byt automaticky vsetky ovladace.

C.

kobrice11
občas něco napíše

Příspěvekod kobrice11 » 13 led 2007 23:10

potřebuju ovladač k - síťový adaptér Ethernet

no ty ovladače tam sice možná byly, ale když chceš shodit legální a dát tam nelegální Windows tak pak ty ovladače zmizí

phosphorus
píše často

Příspěvekod phosphorus » 13 led 2007 23:51

reseni: jednoduche - nedavat tam nelegalni windows...

preinstaluj windows z Windowsovskeho DVD, ktere jsi dostala od HP pri koupi pocitace nebo z recovery partition jak doporucoval CeCo. Pak nebudes mit problem...

P.S.: jestli ti pouze nejde spravne nainstalovat legalni verze windows, kterou jsi si koupila s pocitacem, v poradku, zkus vic posat, co se vlastne stalo a radi ti pomuzeme... ALE jestli to mam chapat jako ze chces pomoct dostat na pocitac nelegalni windows, asi nema smysl, abys sem o tom jeste dal psala, protoze pro tohle tu tohle forum neni...
Compal HGL30, Merom T7200 2.0GHz, nVidia 7600go 256MB, 1GB DDR2 RAM, 120GB 5400rpm HDD, WiFi, BT, Win XP Pro CZ
Predtim: IBM ThinkPad T30, Digital HiNote Ultra2000, IBM ThinkPad365x, MicroStar Notestar NP-740

maxxz
guru

Příspěvekod maxxz » 14 led 2007 09:39

OT :Osobně se lidem nedivim, že mají nelegal winy, za to kolik ten padavej šmejd stojí..brrr jedu primárně na SUSE a mám Win XP s legal keyem a mám to regnutý na sebe a stejně tam lezu jen když potřebuji nějaký program co není portovaný pro Linux, protože na mín výkoným notasu těžko budu modelovat přes emulátor. Pamatuju doby, kdy Widows ME stáli 5000 Kč (OEM) takže krabicová verze stála o něco ještě víc...Myslím si skoro, že by Win měli bejt zadarmo :D

a teď k věci: http://h20180.www2.hp.com/apps/Nav?h_pa ... g=en&cc=us Tady někde něco snad najdeš. Jen ještě dodám, že ovladače na sítovku bejvaj zahrnuty v ovladačích pro chipset.
tento účet již není aktivní.

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“