HP 8510w
tak jsem si taky objednal tenhle notas (slabsi konfigurace), a ted se obavam ze se mi dodaci lhuta taky penke protahne. Za prve byl dost problem se dobrat rychlosti disku u vetsiny e-shopu, nekteri mi dokonce sdelili ze proste nevedi, at se obratim na jejich dodavatele, jini mi pri telefonickem rozhovoru rekli jednu rychlost, a kdyz jsem jim oznamil ze to neni ta mnou pozadovana, rychle se opravili ze to teda neni ta ale ta druha Co se tyce terminu, objednaval jsem prvniho ledna, primo v HP mi oznamili ze driv jak 21.ledna to nebude....nakonec jsem objednal pres Agen, kde mi rekli ze skladem je...samozrejme mi do par hodin po objednani dosel email ze neni, a ze bude nejdriv za 4 dny...kdyz to tak sleduju, pochybuju ze to bude tak brzo...no uvidim...
Ahoj, pardon, ze tu pisem OT, ale nechcel som zakladat nove tema, kedze sa to tyka toho isteho notebooku.
Ide o to, ze kolega ho ma a nainstaloval tam novy HW, konkretne USB WIFI (dovod toho by bol dost dlhy), teraz vsak ma problem, prz mu nefunguje povodny WIFI driver, resp mu pise, ze je disabled a stale chce pouzivat ten USB-ckovy. Skusali sme restore, ale nebere to, vypisuje, ze sa to neda a ze zmeny neboli vykonane a uplne prvy (z doby kupy notebooku) sa ani nedal urobit.
Ak by ste mohli poradit, co by som mal vyskusat, tak budem vdacny.
Ide o to, ze kolega ho ma a nainstaloval tam novy HW, konkretne USB WIFI (dovod toho by bol dost dlhy), teraz vsak ma problem, prz mu nefunguje povodny WIFI driver, resp mu pise, ze je disabled a stale chce pouzivat ten USB-ckovy. Skusali sme restore, ale nebere to, vypisuje, ze sa to neda a ze zmeny neboli vykonane a uplne prvy (z doby kupy notebooku) sa ani nedal urobit.
Ak by ste mohli poradit, co by som mal vyskusat, tak budem vdacny.
Lenovo ThinkPad Edge E320
Si spravne, toto JE o 8510w a vsetkom, co sa jeho tyka
Mas zapnute WiFi tym cudlikom a zaroven povolene v tom Hp Wireless Manazeri? Pre zapnutie povodnej WiFi totiz musis najprv zapnut ten dotykovy cudlik pre siete a potom ho povolit vo WiFi manazeri, ak ho tam este nemas povoleny (tam by mal byt uz len on/off).
C
Mas zapnute WiFi tym cudlikom a zaroven povolene v tom Hp Wireless Manazeri? Pre zapnutie povodnej WiFi totiz musis najprv zapnut ten dotykovy cudlik pre siete a potom ho povolit vo WiFi manazeri, ak ho tam este nemas povoleny (tam by mal byt uz len on/off).
C
Hej to vsetko bolo zapnute, problem bol asi v samotnej instalacii, ked instaloval USB WIFI, mozno ho dal ako default a ostatne moznosti tym blokol.
Problem je "vyrieseny", nas IT stratil nerva, nechcelo sa mu s tym asi velmi hrat a spustil restore z doby kupy, neviem ako sa mu to podarilo, lebo predtym mi vravel, ze to nejde, takze tak, ale DAKUJEM.
Problem je "vyrieseny", nas IT stratil nerva, nechcelo sa mu s tym asi velmi hrat a spustil restore z doby kupy, neviem ako sa mu to podarilo, lebo predtym mi vravel, ze to nejde, takze tak, ale DAKUJEM.
Lenovo ThinkPad Edge E320
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na výdrž baterie. Vim že se to tu už řešilo a psali tu výdrř 4 hodiny.. Četl jsem na tento book dvě recenze a výsledky se citelně lišily. Na tomto servu píšou 5h 3min a na notebookcheck.net píšou 3h 45min při nečinnosti, což je víc než hodina rozdílu! Zajímalo by mě, jak to možný.. Dik
notebook.cz: http://notebook.cz/clanky/recenze-noteb ... mpaq-8510w
notebookcheck.net: http://www.notebookcheck.net/Review-HP- ... 290.0.html
notebook.cz: http://notebook.cz/clanky/recenze-noteb ... mpaq-8510w
notebookcheck.net: http://www.notebookcheck.net/Review-HP- ... 290.0.html
Lepsi je notebookcheck.net. Test na notebook.cz je robeny pre relativne porovnanie, absolutna hodnota vsak nema vypovednu hodnotu nakolko metodika (zapis na disk kazdych 30 sekund a nic viac) nevystihuje realne pouzivanie NB.
3,75h (3:45) je teda viacmenej maximum, co sa da s tymto notebookom dosiahnut.
(potvrdene z vlastnej i bratovej skusenosti, obaja mame 8510w GC114EA).
C
3,75h (3:45) je teda viacmenej maximum, co sa da s tymto notebookom dosiahnut.
(potvrdene z vlastnej i bratovej skusenosti, obaja mame 8510w GC114EA).
C
Vsetky grafiky v notebookoch sa vedia podtaktovat. Ta vydrz je uz pri podtaktovani.
Problem s 8510p je skor v grafike ako takej - HP malo problemy s ATI, ktora nevedela dodavat cipy v pozadovanom mnozstve a kvalite; 8510w s nVidiou bola preto skor na trhu nez 8510p s ATI (a dokonca aj skor nez 8510w s ATI FireGL). A snad mozem prezradit, ze aj ja som povodne chcel 8510p (kvoli nizsej cene), ale samotny HPckar ma prehovoril na 8510w s nVidiou v style "pan (moje meno), ATi neberte, su s nim len problemy" Bolo to sice takmer pred rokom, ale kto vie ci sa to zlepsilo...
C
Problem s 8510p je skor v grafike ako takej - HP malo problemy s ATI, ktora nevedela dodavat cipy v pozadovanom mnozstve a kvalite; 8510w s nVidiou bola preto skor na trhu nez 8510p s ATI (a dokonca aj skor nez 8510w s ATI FireGL). A snad mozem prezradit, ze aj ja som povodne chcel 8510p (kvoli nizsej cene), ale samotny HPckar ma prehovoril na 8510w s nVidiou v style "pan (moje meno), ATi neberte, su s nim len problemy" Bolo to sice takmer pred rokom, ale kto vie ci sa to zlepsilo...
C
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“