HP Compaq nw8440 a obchod gigacomputer

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
CeCo

Příspěvekod CeCo » 01 črc 2008 17:15

Gigacomputer ma v ramci programu povinnost uviest, ze sa jedna o HP Renew.

Aka je ta cena?

C

vencla

Příspěvekod vencla » 01 črc 2008 23:37

cena je okolo 35tisic kč, přes 40 by to fakt jít už nemělo. jinak nic takoveho ze to je renew mi v obchodě neříkali...tvrdil mi na ferovku, že to je prostě fungl nová věc pouze však dovezená z různých veletrhů jako je CeBit kde ležely ve výkladní skříni....už jen to se mi zdálo divné....

CeCo

Příspěvekod CeCo » 01 črc 2008 23:55

Su aj take, ako vidim tak si gigacomputer svoju povinnost normalne splnil. Je uz len na tebe, ci to zoberies alebo nie.

C

dobrota
občas něco napíše

Gigacomputer

Příspěvekod dobrota » 02 črc 2008 00:17

No byl jsem se jednou v jednom jejich kamennem obchode podivat a stacilo mi to... V devet otevreli, zakratko byli u pultu tusim ctyri nebo pet lidi, kazdy v ruce NB a nejake papiry (zrejme doklad o koupi). A vsichni na tom neco reklamovali nerkuli se snazili pripadne vratit. Jeden byl uplne nepricetny, protoze (nestastnik) NB potreboval nutne k praci. Prodavac / vedouci pobocky tvrdil, ze toho ma moc a nevi kdy se k tomu vubec dostane. Neopomnel vyhruzne dodat, ze pokud se zavada neprojevi nebo se ukaze, ze mohla byt zpusobena uzivatelem - poskozena instalace OS atd.. budou platit pokutu ve vysi xxxKc za neopravnenou reklamaci atd...
Po tomto silnem zazitku bych si tedy u nich nikdy nic nekoupil.
P.S. Ceny v jejich obchode muzou vypadat na prvni pohled i dost zajimave, ale kdyz je pak srovnate na www s cenami opravdu novych stroju s plnou zarukou, neni to az takova slava.

vencla

Příspěvekod vencla » 02 črc 2008 10:24

řekněmě, že jsem se teda rozhodl pro internetový obchod. Alza a czc.cz jsou teda spolehlive? a co www.sonystore.cz ? a co mi teda doporucite? okolo 35ti tisic kč aby teda ten pc byl použitelný jak na multimedia, střih videa, úpravu fotek a sem tam nějaké nové hry? musí být ještě mobilní, tzn. 15,4 palcový nebo 14ti palcový monitor. taky aby měl aspon dostačující výdrž aby po hodině surfování na baterku se nevypl. dík

vojtab
píše často

Příspěvekod vojtab » 02 črc 2008 11:57

alza, czc, mironet.cz jsou v pohodě
sonystore je v podstatě elvia pro, tam bych se taky nebál
Apple Macbook White

sylwa
občas něco napíše

Příspěvekod sylwa » 11 srp 2008 14:31

Ahoj já mám špatnou zkušenost s firmou GIGACOMPUTER, u nich rozhodně nekupovat. Mám od nich komp a po dodání mi začal hned druhý den vypínat, samovolně sám od sebe. Na HP servisu jsem se dozvěděla, že zboží co mi prodali, se nemělo vůbec dostat na český trh, tím pádem mi to jiný servis neopraví. A když jsem chtěla odstoupit od smlouvy tak to tak zkomplikovali abych to nestihla do 14 dní. Prostě jednání jak s podvraťákem....

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“