6735s zatím fakt nemuzu doporucit, viz moje zkusenosti po druhem dnu od koupe...
Tak jsem si koupil taky 6735s a jsem docela zklamanej, přemýšlím jestli ho nepošlu zpátky.
1.) Ventilátor při spuštění je opravdu HODNĚ hlučný (6720 ani 550ka tím netrpí... že by čipset AMD??)
2.) při práci běží ventilátor pakticky pořád, je to docela obtěžující. Na to že má Turion TDP stejné jako Pentium dual core v HP 6720, kde nejede větrák prakticky nikdy to moc nechápu..že by šetřili na chladiči, nebo že by měl tak velkou spotřebu chipset s HD3200?
3.) Visty Business - notebook se chová divně, někdy se nevypnou, někdy dlouho startují, Office 2007 nejde spustit instalace (zatím nevím jak vyřešit, prostě zůstane zaseknutá a nezačně číst data z CD), instalátor myši Logitech podobná chyba.
4.) ve zvuku praská a muzika se občas zasekne, pravdepodobne nejde zatim vyresit..
5.) velice nízký výkon RM-70ky! Můžete někdo změřit Super Pi na 2M? Mě trvá neuvěřitelnou 1min 44s!!
Pro srovnání Pentium Dual Core na stejné frekvenci v HP6720 to má za 1 min 14s! Takže o 40s rychleji!!! To je skoro 40%!! Rychleji to prostě nedá, ani v nastavení max výkonu.
6.) Podtaktování podle mě nejede dobře, při nastavení max úspory jede chvilkama na 500 Mhz (nasobic 2,5x) dle CPUZ, ale po zátěži se stejně přepíná na 1 Ghz.(nasobic 5x) (Jak jede vám nejpomaleji? a drzi vam tu frekvenci?
7.) Jediná výhoda po vyzkoušení oproti 6720 je snad ten vzhled a USB na obou stranách..
8.) čtečka karet nejede i když je nainstalovaná, zkusím vyřešit zítra.
To se mi tak osvědčili v rodině HP550ka a 6720, ale z 6735s se mi chce zatím max...