HP ProBook 6440b
takze notebook mam tyzden, zatial som velmi spokojny. spracovanie sasi je velmi solidne, touchpad je trosku mensi ale ziadna tragedia, potesili kovove(?) panty na LCD, klavesnica je velmi prijemna, jediny minus pre mna je horna lista dotykovych tlacidiel. su nonstop podsvietene. ked sa spredu pozriem na nb, tak vidim 9 svetielok. oci nedrazdia, jedna sa skor o esteticku zalezitost. LCD ma pre moje laicke oci pekne farby a kresbu. akurat v hornych rohoch je slabsie podsvietenie, ale jedna sa o milimetrovu zalezitost. vetranie je oproti mojmu predoslemu nb hlucnejsie, stale by som vsak povedal ze notebook je tichy. bateria pri beznej praci vydrzi asi 3.5h. celkovo som s kupou a pomerom cena/vykon spokojny.
keby sa vas nieco zaujimalo piste, rad zodpoviem.
predtym som mal HP 6510b (Intel Core 2 Duo T8100 2.10-GHz, 800 MHz, 3 MB L2 Mobile Intel GM965 14.1-inch WXGA 4GB DDR2)
keby sa vas nieco zaujimalo piste, rad zodpoviem.
predtym som mal HP 6510b (Intel Core 2 Duo T8100 2.10-GHz, 800 MHz, 3 MB L2 Mobile Intel GM965 14.1-inch WXGA 4GB DDR2)
To je presne model, o ktory sa zaujimam.
Mal by som dve otazky.
Prvu ohladom chladenia: ako je to s hlukom pri vypoctovo narocnejsej praci? Da sa to prezit?
Dalej vydrz baterie: tych 3.5h bolo pri akom nastaveni a akych spustenych aplikaciach? Myslis ze napriklad pri pisani poznamok vo worde, zapnutym wifi a rozumnom stupni podsvietenia displeja by sa dalo ist na 4h?
Mal by som dve otazky.
Prvu ohladom chladenia: ako je to s hlukom pri vypoctovo narocnejsej praci? Da sa to prezit?
Dalej vydrz baterie: tych 3.5h bolo pri akom nastaveni a akych spustenych aplikaciach? Myslis ze napriklad pri pisani poznamok vo worde, zapnutym wifi a rozumnom stupni podsvietenia displeja by sa dalo ist na 4h?
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“