HP dv5-1060ec mam ho doma
Re: LAN
Hlubucek píše:Pripojoval jste se nekdo pomoci kabelu na net? Ja za boha nenajdu nastaveni IP, masky, brany atd..., i kdyz je vypla WLAN, tak vsude jen pripojeni bezdrat..pls o radu..
NTB jsem ještě nezkoušel moc, ale nastavení sítě a připojení k netu by mělo být v START --> SÍŤ --> a pak si už vybrat, jestli připojit pomocí bezdrátu nebo metal
bliky píše:tak aj ja ho uz mam doma (2 dni) designovo sa mi velmi paci aj ked je pravda ze sa moc packa a touchpade je troska divny ale podla mna secko len sila zvyku...
ine som ale cel, cem sa spytat, ci neni problem s driverami a pod. ak by som si nahodil XP... skusal to uz niekto??? v predajni mi povedal ze nech si len radsej necham vistu ze u niektorych pavilionov je pri prechode z visty na xp potom problem s tym ze jaksi nejdu webky a zvuk...
akoze silou mocou sa snazim zvyknut si na tu vistu ale neviem neviem, ale nejde mi to... thak poradte prosim niekto ako s tou zmenou na XP ci su spominane problemy aj na tomto modeli or ee...?! vopred DIQ
PS: este jeden myslim si zavazny problem... pocas chodu som ho chytil aj zo spodu a na HDD som nemohol udrza ruku viac ako 2-3 sec... brutalne ma normlane palila... je to normlane?
ODPOVIE MI NIEKTO??? DAKUJEM!!!
Taky by mě zajimalo,jestli je nějakej program ,kterej zobrází dobu,po kterou notebook ještě bude pracovat
Jinak občas teda píská,takové to nízkofrekvenční pískaní ...
No než sem našel ,kde se nastavujou IPadresy,tak mi to trvalo,ale podruhé bych tam stejně netrefil,spíš v system trayi kliknout na ikonku-vlastnost-stav myslím a tam už to bude ,tak nějak...
Parádní noťas,ani sem nečekal,že si tak zahraju Akorát mi ještě chybí větší škála profilování...
Jinak občas teda píská,takové to nízkofrekvenční pískaní ...
No než sem našel ,kde se nastavujou IPadresy,tak mi to trvalo,ale podruhé bych tam stejně netrefil,spíš v system trayi kliknout na ikonku-vlastnost-stav myslím a tam už to bude ,tak nějak...
Parádní noťas,ani sem nečekal,že si tak zahraju Akorát mi ještě chybí větší škála profilování...
Už jsem zjistil, odkaď jde to pískání. Jde z repráků. Zkusil jsem si to i na desktopu a když zesílim repráky na max, tak slyším to samý.
Podařilo se někomu změřit teplotu harddisku? Everest mi jí neukazuje a když jsem se pokusil naistalovat nějakou utilitku na měření teploty HDD, tak mi to hodilo error-problém s ACPI.
Podařilo se někomu změřit teplotu harddisku? Everest mi jí neukazuje a když jsem se pokusil naistalovat nějakou utilitku na měření teploty HDD, tak mi to hodilo error-problém s ACPI.
xxsml píše:Ještě malá poznámka: v Everestu bych to vidět měl, protože tahle verze by to zobrazit měla, ale nezobrazuje:-(
Nebyl by někdo (kkomu funguje měření teploty disku) tak hodný a nehodil mi sem screen Správce zařízení s rozliknutýmy: Diskové jednotky, Řadiče IDE ATA/ATAPI, Řadiče paměťových zařízení? Stejný jako tento můj: http://img209.imageshack.us/my.php?image=screendb0.jpg
Díky moc.
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“