HP EliteBook 8530p
-
- občas něco napíše
tak sem si v patek objednal 8530p ve vykonnější konfiguraci(FU617AW) s T9400 a WSXGAplus displayem a 7200xHDD a rovnou k nemu priobednal ramku, pze 2GB zaklad mi i s vyhledem do budoucna neprijde dostacujici a vzhledem k tomu ze 2GB navic vyjdou asi na 8kil tak proc ne....
casem uvidim jestli to byla dobra volba ten notebook ale snad jo mozna sem pak jeste casem hodim naky postrehy az ho budu mit home...
casem uvidim jestli to byla dobra volba ten notebook ale snad jo mozna sem pak jeste casem hodim naky postrehy az ho budu mit home...
Myslim, ze jsi udelal dobre. Tady uz je jedno, jestli mas T500, ci toto. Jedinou vyhodu u ThinkPadu vidim v prepinani grafik. Ale konstrukcne je to vyrovnane a navic pokud budes na vydrzi trvat, tak k HP dokoupis cestovni baterii a vydrzi vic nez TP i bez prepinani GK.
Mozna jeste by mi vadilo, ze HP neni cele cerne - ale pokud uzivatel neni prase jako ja, tak je to jedno
Mozna jeste by mi vadilo, ze HP neni cele cerne - ale pokud uzivatel neni prase jako ja, tak je to jedno
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
Cestovni baterie u HP je sice dobra vec, problem je v tom, ze je obrovska. Ve skutecnosti si myslim moc vyuziti nema, vem si jak se pronese jen tech 2,3kg, natoz jeste takova velka baterka. Vydrz je sice fenomenalni, skutecny vyuziti je ale na stiru. A jak si muzes najit, se standardnimi bateriemi, ma TP vydrz vetsi. Tedy vydrz je spise + TP.
Treti yhoda TP je navic v softwarove vybave.
Ale urcite to spatny notebook neni, na TP sice porad nema v definitivnim hodnoceni, ale vyjde to v podstate nastejno.
Treti yhoda TP je navic v softwarove vybave.
Ale urcite to spatny notebook neni, na TP sice porad nema v definitivnim hodnoceni, ale vyjde to v podstate nastejno.
Lenovo Thinkpad R61 - 1680x1050, C2D T7250, 2GB 667mhz, 250GB Seagate Momentus 7200.3, NVS 140m, XP Professional + 3 year carry-in
Njn - ale pokud opravdu neni proud v dosahu, je vyborne mit v batohu na zadech externi baterii,ktera vydrzi. Je to proste diskutabilni. Ta SW vybava - s tim souhlasim..
Ale jinak co se ceny tyka a kvality obou notasu, myslim ze tu neni velky rozdil. U TP se za tech par vyhod priplati. A myslim ze ve vysledku bude spokojenost s obema.
Ale jinak co se ceny tyka a kvality obou notasu, myslim ze tu neni velky rozdil. U TP se za tech par vyhod priplati. A myslim ze ve vysledku bude spokojenost s obema.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
Kazdy ma mierne odlisne zameranie. Co do SW Thinkpad vsetko integruje do jedneho molocha s nazvom ThinkVantage, HP sa spolieha na viacero +- nezavislych prdavych softikov... Kazdy ma svoje + aj -, ale oboje su v podstate vlajkove lode v 15,4" sasi danych vyrobcov a tak sa k nim vyrobcovia snad aj budu spravat...
C
C
caute mam doma HP 8530p a nijak mi nejde rozbehat ubuntu, nabotouje a ked skusit live tak pise:
[67.648004] bug: SOFT LOCKUP - CPU#0 61s [modprobe 1061]
pri instalacii to iste, nedostanem saa do grafickeho prostredia pri instalacii z alternate to nejde rovnako, skusal som aj prepnut pevny disk do IDE ale ani to nepomohlo pls poradte...
neviete mi poradit? skusali ste ubuntu uz niekto na tomto stroji??
problem vyrieseny:
treba v v biose prepnut "fun always on when acpi" a potom pohodicke nabootuje.
[67.648004] bug: SOFT LOCKUP - CPU#0 61s [modprobe 1061]
pri instalacii to iste, nedostanem saa do grafickeho prostredia pri instalacii z alternate to nejde rovnako, skusal som aj prepnut pevny disk do IDE ale ani to nepomohlo pls poradte...
neviete mi poradit? skusali ste ubuntu uz niekto na tomto stroji??
problem vyrieseny:
treba v v biose prepnut "fun always on when acpi" a potom pohodicke nabootuje.
Naposledy upravil(a) tukilluki dne 18 pro 2008 19:39, celkem upraveno 1 x.
Tak uz jsem vice mene pro tento notebook rozhodly. Budu ho brat ve vykonnejsi sestave (FU617AW), ale mel bych jeste jeden dotaz na ty, kteri jej uz maji - panel je leskly, nebo matny? Nikde se o tom nepise a akorad na jednom serveru jsem se docetl, ze je panel matny. Ovsem nevim, jak moc se te informaci da verit.
A jeste dotazek na klavesnici, je podsvicena, nebo pri praci po tme bohuzel? A taky pisi, ze je odolna proti tekutinam, tot taky pravda?
A jeste dotazek na klavesnici, je podsvicena, nebo pri praci po tme bohuzel? A taky pisi, ze je odolna proti tekutinam, tot taky pravda?
Naposledy upravil(a) McGoff dne 15 pro 2008 17:09, celkem upraveno 1 x.
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“