HP dv5-1060ec mam ho doma
HP dv5-1060ec mam ho doma
Právě jsem si obdržel tento NTB a tak bych se rád podělil s uživateli co by měly případné dotazy
Výpis z EVERESTU najdete : ZDE
A pokud má někdo nějaké dotazy , ptejte se
Výpis z EVERESTU najdete : ZDE
A pokud má někdo nějaké dotazy , ptejte se
Tak tento NTB mam z www.nej-ceny.cz za 22 588,- ( doprava zdarma )
Alza tam má skutečně chybu , je tam opravu 9600M GT , je to i na krabici
Jinak tento NTB mě nadchnul , je to krásnej NTB , pevnost se zdá byt dobrá ( mam ho 2hod. ) , a co se chyb tíká tak žádnou jsem nenašel , pokud nepočítám že má mechaniku od LG a to T30L , ale to je jen moje osobní chyba
Jinak tento NTB vřele doporučuji
Alza tam má skutečně chybu , je tam opravu 9600M GT , je to i na krabici
Jinak tento NTB mě nadchnul , je to krásnej NTB , pevnost se zdá byt dobrá ( mam ho 2hod. ) , a co se chyb tíká tak žádnou jsem nenašel , pokud nepočítám že má mechaniku od LG a to T30L , ale to je jen moje osobní chyba
Jinak tento NTB vřele doporučuji
Chci se zeptat na par otazek:
-Je hlucny?
-Je horky? Topi moc? Da se normalne nechat na kolenou aniz by se nohy potily?
-Jake jsou pozorovaci uhly... treba u filmu, kde je nejaka scena ve tme... ale i normalne
-Da se v pohode prenaset? Nevykle se? Nevrze?
-Co nejake hry? Zkousel si?
-Co predinstalovane visty? V pohode nebo nastal nejaky problem? A jaky je vista index?
-Jaka je klavesnice a vubec vse okolo? Upatla se lehce? Pise se dobre? Vypada tak 'kovove'.
Diky
-Je hlucny?
-Je horky? Topi moc? Da se normalne nechat na kolenou aniz by se nohy potily?
-Jake jsou pozorovaci uhly... treba u filmu, kde je nejaka scena ve tme... ale i normalne
-Da se v pohode prenaset? Nevykle se? Nevrze?
-Co nejake hry? Zkousel si?
-Co predinstalovane visty? V pohode nebo nastal nejaky problem? A jaky je vista index?
-Jaka je klavesnice a vubec vse okolo? Upatla se lehce? Pise se dobre? Vypada tak 'kovove'.
Diky
Lenovo T500, PS3, Samsung Wave
-řekl bych že není , ale na každej to vnímá jako já
-Tak teď momentálně docela topí , ale je možné že je to tím že tu je 30C v chládku
-Tak do stran jsou ty pozorovací uhly dobré jak ve tmě tak v běžném světle
-Tak co jsem ho teď přenášel tak je vše OK , žádné vrzaní jsem neslyšel a také dobře držel
-Hry jsem ještě nezkoušel
-Tak Visty jsou OK , hned jsem udělal DVD pro obnovu a také jsem kontaktoval HP a ptal se zda by bylo možné na tento NTB dát Visty z mého DVD , nejde ale je to možnost když je ještě v záruce napsat a HP pošle zdarma ( možná jen za dopravu ) nové média pro obnovu OS , jen je potřeba tam poslat štítek co je na NTB od HP ( SN a další co tam je ) + lic. štítek od Vist který je také ze zpod NTB.
Napsal jsem SZ
-Tak teď momentálně docela topí , ale je možné že je to tím že tu je 30C v chládku
-Tak do stran jsou ty pozorovací uhly dobré jak ve tmě tak v běžném světle
-Tak co jsem ho teď přenášel tak je vše OK , žádné vrzaní jsem neslyšel a také dobře držel
-Hry jsem ještě nezkoušel
-Tak Visty jsou OK , hned jsem udělal DVD pro obnovu a také jsem kontaktoval HP a ptal se zda by bylo možné na tento NTB dát Visty z mého DVD , nejde ale je to možnost když je ještě v záruce napsat a HP pošle zdarma ( možná jen za dopravu ) nové média pro obnovu OS , jen je potřeba tam poslat štítek co je na NTB od HP ( SN a další co tam je ) + lic. štítek od Vist který je také ze zpod NTB.
Napsal jsem SZ
bylo by mozne udelat screen z gpu-z http://www.techpowerup.com/downloads/SysInfo/GPU-Z/
zajima me co tam nvidia nechala na grafice
dekuji
zajima me co tam nvidia nechala na grafice
dekuji
"Zkusili jste to vypnout a zapnout?"
Pokuď vybíráte ntb podívejte se na Lenovo R61i, když se Vám nelíbí zeptejte s na jiném fóru!
Pokuď vybíráte ntb podívejte se na Lenovo R61i, když se Vám nelíbí zeptejte s na jiném fóru!
Halelujáááá
tak konečně někdo kdo mi může zodpovědět otázku...
taky si ho chci kupovat...
řekni jaké má paměti na grafice? DDR2 nebo DDR3
Díky
PS: koukej už otestovat nějaké ty hry ať víme...
tak konečně někdo kdo mi může zodpovědět otázku...
taky si ho chci kupovat...
řekni jaké má paměti na grafice? DDR2 nebo DDR3
Díky
PS: koukej už otestovat nějaké ty hry ať víme...

ThinkPad X61 / T7300, 4GB DDR2, 320GB 7200 rpm, X3100, Windows 7 Pro.
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
matyyy
Tady to je
Akem
Tak má DDR2 , je to psané na bedně
PS: Hry budu zkoušet zejtra
Plánuju : NFS Most Wanted , RACE DRIVER GRID(demo) , Quake 4 , F.E.A.R a abych předešel žádostem o zkoušku hry CRYSIS , tak tu zkoušet nebudu ( podle mě je nic moc )
A ještě jedna věc , zejtra budu zkoušet jen některé hry
Tady to je

Akem
Tak má DDR2 , je to psané na bedně
PS: Hry budu zkoušet zejtra

Plánuju : NFS Most Wanted , RACE DRIVER GRID(demo) , Quake 4 , F.E.A.R a abych předešel žádostem o zkoušku hry CRYSIS , tak tu zkoušet nebudu ( podle mě je nic moc )
A ještě jedna věc , zejtra budu zkoušet jen některé hry
Paráda... konečně to vím... a usnu... uffff...
když teda nechceš testnou Crysis tak testni prosím pěkně COD4 teda jestli to máš...
Každopádně se těším na výsledky
stejně už se třesu až si ho pofrčim koupit!

když teda nechceš testnou Crysis tak testni prosím pěkně COD4 teda jestli to máš...
Každopádně se těším na výsledky
stejně už se třesu až si ho pofrčim koupit!

ThinkPad X61 / T7300, 4GB DDR2, 320GB 7200 rpm, X3100, Windows 7 Pro.
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“