Zdravím,
na amazon.com jsem si vyhlídnul 2 modely hp pavilion, které bohužel u nás nejsou k sehnání. Konkrétně se jedná o HP Pavilion Artitst Edition a HP Pavilion Entertaiment Notebook.
Vzhledem k tomu, že na stránkách HP.cz jsem se spíše ztrácel, než abych našel například telefoní číslo na podporu, nebo informace o mezinárodní záruce, tak se obracím na vás s dotazem jestli už jste například někdo neřešil otázku dokoupení mezinárodní záruky (jako to například nabízí DELL)...
Rád bych si z těchto dvou notebooků vybral, ale bez záruky v CR bych do toho asi nešel...
Díky za odpovědi...
HP pavilion artist edition - záruka (mezinárodní)
Pokud Ti jde o desing, tak si kup HP u nás v ČR a na http://skinbook.cz/ nebo v podobných shopech dokup jen nálepku. Výsledek nebude příliš odlišný.
EH ... tak to sorry
ale výsledek bude zcela odlišný... koukni se pořádně na ty notebooky... nejde jenom o vrchní výko (které se dá polepit fólií) ale například o detaily u otevřeného notebooku okolo klávesnice... Díky za radu, ale ty notebooky bych bral právě jenom kvůli tomuhle designu...
Bohužel mám navíc se skinbook.cz nebo skinzone.cz svoje zkušenosti... Takto jsem si upravil amilo pa1510 zhruba před 2 léty... výsledek ale na první dva pokusy nebyl zdaleka ideální, několikrát jsem folii musel reklamovat, než měla skutečně správné rozměry...
//edit C: Necitujeme bezprostredne predchadzajuce prispevky.

Bohužel mám navíc se skinbook.cz nebo skinzone.cz svoje zkušenosti... Takto jsem si upravil amilo pa1510 zhruba před 2 léty... výsledek ale na první dva pokusy nebyl zdaleka ideální, několikrát jsem folii musel reklamovat, než měla skutečně správné rozměry...
//edit C: Necitujeme bezprostredne predchadzajuce prispevky.
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“