HP Compaq 6735s
HP Compaq 6735s
Podělte se o své zkušenosti, dojmy a zážitky s tímto novým notebookem od HP
Právě jsem si ho objednal, tak své zkušenosti napíšu později
Právě jsem si ho objednal, tak své zkušenosti napíšu později
Na Alze to mají v popisku. http://www.alza.cz/hp-compaq-6735s-d97840.htm
factus píše:Na Alze to mají v popisku. http://www.alza.cz/hp-compaq-6735s-d97840.htm
nj máš pravdu mají tam i víc fotek.. je to fešák už se na něj docela těšim..snad bude i v poho šlapat.. já sem ho objednala přes czech computer a tam ten popis neměl pár detailů, co na alze
Takze vas budem vypocuvat
1. Zaujimalo by ma ako je to s pevnostou podkladu klavesnice ( teda ci sa niekde neprehiba )
2. celkom by ma zaujimalo ci sa ten cierni-dierkovani plast tam kde su reproduktory a prepinac Wi-Fi neprehiba reps. aky je tvrdi...
3.Celkom by ma zaujimala hlucnost a vybracie mechaniky...
4. Teploti a hlucmost (najlepsie hlucnost odmerat a napisat presne hodnoti pri roznom stupni obratok ventilatora a vzdialenosti/smere od booku )
5.Vydrz na baterie aka je v reale ..
6. Vykon Integrovanej grafiky zatialsom mal moznot vyskusat vykon HD3200 iba v kombinacii s vlastnou VRAM ( teda. 64MB DDR2,256MB DDR2 a 128MB DDR3) Zaujimalo by ma aky to ma vykon ked pravdepodobne(nepisu to nikde) v 6735s nema ziadnu vlastnu pamat iba zdielanu ...
Ked sa vam booky dostanu so ruk budem rad(a verim ze aj ostatny) ked sa s nami podelite s informaciami nech mozu byt stastni/nestastni aj iny useri...
1. Zaujimalo by ma ako je to s pevnostou podkladu klavesnice ( teda ci sa niekde neprehiba )
2. celkom by ma zaujimalo ci sa ten cierni-dierkovani plast tam kde su reproduktory a prepinac Wi-Fi neprehiba reps. aky je tvrdi...
3.Celkom by ma zaujimala hlucnost a vybracie mechaniky...
4. Teploti a hlucmost (najlepsie hlucnost odmerat a napisat presne hodnoti pri roznom stupni obratok ventilatora a vzdialenosti/smere od booku )
5.Vydrz na baterie aka je v reale ..
6. Vykon Integrovanej grafiky zatialsom mal moznot vyskusat vykon HD3200 iba v kombinacii s vlastnou VRAM ( teda. 64MB DDR2,256MB DDR2 a 128MB DDR3) Zaujimalo by ma aky to ma vykon ked pravdepodobne(nepisu to nikde) v 6735s nema ziadnu vlastnu pamat iba zdielanu ...
Ked sa vam booky dostanu so ruk budem rad(a verim ze aj ostatny) ked sa s nami podelite s informaciami nech mozu byt stastni/nestastni aj iny useri...
factus&helps: moze mat matny alebo leskly WXGA. ktory tam bude zavisi od konfiguracie. distributori maju 5 modelov, z ktorych 3 su s lesklym a 2 s matnym WXGA.
v datasheete je toto
Display Internal
15.4-inch diagonal WXGA anti-glare (1280 x 800 resolution)
15.4-inch diagonal WXGA BrightView (1280 x 800 resolution)
v datasheete je toto
Display Internal
15.4-inch diagonal WXGA anti-glare (1280 x 800 resolution)
15.4-inch diagonal WXGA BrightView (1280 x 800 resolution)
Predator 15, MBP 13 Early 2015, T410, Apple iPad 9.7 (2018), Kindle Fire HD 8
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“