Mám cca 2 měsíce nový notebook HP 6325 a začal se mi při přehrávání hudby a filmů sekat v pravidelných cca 2 vteřinových intervalech, navíc je to ještě k tomu spojené s chrastěním repráků. Jakmile při přehrávání hudby kliknu třeba na jiné album, začne to chrastit víc, po načtení se to zase vrátí do původního intervalu. Taky se mi od té doby vše dlouho načítá, i Windows při spuštění.
Nevíte, kde je problém?
HP 6325 zpomalení výkonu a chrastění repráků
Podle mě's nainstaloval něco špatnýho, zkus si vzpomenout co předcházelo - a to odinstalovat. Pak už jen obecné věci - reinstalace ovladačů chipsetu, zvukovky a obnova továrního nastavení. Pokud se závada neprojevovala u nového stroje po nějakou dobu, je pravděpodobné, že příčinou je nějaký kus později přidaného SW(ovladače, BIOSy, atp.)
větráček
Právě dneska jsem si koupil tento model ve verzi se Sempronem. A pořád fouká větráček, jen tak jemně, nejde ho vůbec slyšet (není to tamto klasické vyfoukávání tepla), párkrát myslím zastavil, ale spíš jede, než ne. Jede i jak na jemné podložce i na stole. Nic náročneho jsem s pc zatím nedělal. Jede jak na baterku i ze zdroje. Zajímalo by mne zda to je vlastnost nebo chyba.
Mám pc teprve pár hodin, tak doufám v to první nebo dělám někde chybu? Mám nainstalované snad všechno, co od HP na webu bylo (mám svoje XP).
Mám pc teprve pár hodin, tak doufám v to první nebo dělám někde chybu? Mám nainstalované snad všechno, co od HP na webu bylo (mám svoje XP).
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“