zdarek,
porebuju zprovoznit bluetooth a WLAN.
6735s RM-70 vista business
start->ovladaci panely->HP wireless assistant
mam status u WLAN a bluetooth Disabled (vyrazeny,neschopny,zakazany) u action mam zasedlej button turn off, na ktery nejde kliknout a kontrolka signalu nad klavesnici sviti oranzove...
predpokadam, ze by v akci mel byt turn on (jakoze zapnout), takze asi to nemam nainstalovane, takze jsem z http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... 2096#11395 chtel nainstalovat druhy ovladač 3,2MB. Hlasil , ze u nejaky nainstalovany mam a nechtel se dokoncit, tak jsem nainstaloval postupne ctvrty 16,2MB a treti 49,1 MB a stale stejny prd...
Jeste mam takovy spatny pocit, ze to po samoinstal visty ficelo, pac myslim, ze jsem to prave v tom HP Wireless Assistant(ovladaci panel) vypinal, kdyz se tesne po prihlaseni ukaze vedle casu oblacek se stavem wlan a bluetooth.
No a zaverem,kdyz jsem testoval SD slot, tak jsem tam karticku nezarazil az do zklapnuti, cimz se nic nedelo a ja nabyl dojmu, ze ten slot nefacha a tudiz jsem se pokousel doinstalovat ovladace z prilozeneho cd (jakoze tu mam 4 a na jednom je XP) pichnul jsem tam to, na kterem se stkvi: application and driver recovery DVD, pricemz jsem si nepovsimnul malinkym v pulce textu na CD "For windows XP", ale nedoinstalovalo se to cely...
Nejaké návrh, podněty?
6735s vista business, nejde wifi, bluetooth
Re: 6735s vista business, nejde wifi, bluetooth
Ta kontrolka ve tvaru anténky je zároveň i tlačítko. Tím se ti wifi i Bluetooth zapne.
Re: 6735s vista business, nejde wifi, bluetooth
vosec píše:Ta kontrolka ve tvaru anténky je zároveň i tlačítko. Tím se ti wifi i Bluetooth zapne.
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Dík, pro mnohé asi triviální věc, ale mito udělalo hodně těžkou hlavu.
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
-
- píše často
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“