HP Compaq nw8240 problem

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
sikin1987
občas něco napíše

HP Compaq nw8240 problem

Příspěvekod sikin1987 » 24 lis 2008 08:23

Hojte koupil jsem si tento repasovany notebook mel sme malo financi a chtel jsem slusnou grafarnu a nic lepsiho se sehnat nedalo.
ale mam nekolik problemu. Samozrejme baterka je uz s takrka 0 vou kapacitou vydrzi v prumeru tak 20 min na hru a 30 na normalni praci.Ale docetl sem se v par diskuzich ze se Hp baterky daji nejak calibrovat. Ze jsou jednak programky v biosu,ale i ve windowsu.Zkousel sem postup co se pise i na HP.com zmacknout pri spousteni tlacitko F8 ale zadny menu calibrace se nespustilo a programky na calibrovani jsme nesehnal. muzete mi poradit?vim ze to nepomuze a stejne ju musim vymenitmale tak chtel sem to zkusit nez nasetrim 2 tis na novou.
Dale mam sileny problem s ovladacema:(. na grafarnu ATI MOBILITY FireGL V5000 jsnou na strankach ani ovladace pouze na PC verzi!!! a ten ovladac co je na HP.cz je stary a myslim ze asi hoodne blby,protoze zaprve mi 3D mark05 ukazuje vykon 1500 a ma byt 2450 podle testu na tomto servru.a za druhe mam problemy s nastavenim barev ktere si catalyst neudela sam. muzu ladit kontrast jak chci,ale nedosahnu ani podobnych hodnot jake vidim na druhem notebooku nebo dalsich 2 LCD. mam pocit ze to zobrazuje proste spatne barvy. ten ovladac nevim kde mam sehnat.:(
pomuzete mi prosim nekdo?

CeCo

Příspěvekod CeCo » 24 lis 2008 08:30

Takto:
Kalibracia NEPREDLZUJE vydrz. Len ti nastavi, aby momentalne maximum bolo 100% kapacity.
Ovladace pre HPcka zasadne zo stranky HP, kedze si ich upravuje. Plati to dvojnasobne pre workstationove modely. Ak mas iny vysledok tak hladaj problem u seba, nie v driveroch.
Je kludne mozne ze mas proste nejaky vadny kus (to je tak, ked chces vela za malo).

C

sikin1987
občas něco napíše

Příspěvekod sikin1987 » 24 lis 2008 09:45

kapacitu mam na LOW. a lide co baterku zkalibrovali dosahli vetsi vydrze. Je to znamo takze s tim nesouhlasim. A v ovladacich je chyba zasadni jak mi uz par lidi reklo.

CeCo

Příspěvekod CeCo » 24 lis 2008 11:34

Ukaz mi ludi, co to s kalibraciou dotiahli dalej. Robil som ju na niekolkych notasoch a NIKDY vydrz nezvysila.
Rovnako poznam cloveka, ktory nw8240 ma a na vykon sa nestazuje. Skus reinstalovat cely OS i s ovladacmi a predtym sa pohrat s nastaveniami napajania.

C

sikin1987
občas něco napíše

Příspěvekod sikin1987 » 25 lis 2008 06:24

Kdyz das na seznamu calibrace baterky ,tak se sam presvetcis.To mas jedno. ja potrebuju vedet proc me to nejde pres F8 a vlastne bios a nebo nejaky programek do XP.PRoblem je ze ja uz nevim jaky tam mam hodit ovladac:(. Na Hp je stary a opravdu me to blbe nastavuje barvy. je to hnusne primo a jak jsem se docetl tady
http://www.porse.cz/Magazin/Ati_mobilit ... ebook.html
tak ty ovladace se asi sehnat nedaji a s pouzitim jejich programku se mi to cela akorat pokazilo. mam rozhozene rozliseni a nemuzu s nim pohnout.Kdybych vedel ejstli to je ovladacema nebo necim jinym:(,ale cim asi tak

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“