HP 6735s - problem s jasom displeja

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
mocatko

HP 6735s - problem s jasom displeja

Příspěvekod mocatko » 10 pro 2008 17:32

cawte...nevedeli by sme mi poradit s mojim problemom...asi posledne dva dni mi obcas blbne obrazovka...problem spociva v tom ze ked idem stmavit obrazovku pomocou tlacidla fn na klavesnici stmavim a preblikne mi opat na najasnejsie..opakuje sa to asi trikrat a potom nic...doteraz mi to nerobilo zacalo ked som nainstaloval nove animacie do icq resp. asi so naisntaloval nejaky iny program....tak neviem ci som niekde nieco nastavil, alebo je zmagnetizovana, alebo iny problem...neviete ako mozem a ci sa da vratit do povodneho stavu obrazovka resp. restartovat nastavenia obrazovky, alebo odmagnetizovat...mam vistu...diky

PavelH
občas něco napíše

Příspěvekod PavelH » 14 pro 2008 15:54

Je to sice už ve vlákně hp 6735s, ale myslím, že vzhledem k přehlednosti bude tento problém lepší řešit tady.

Taky se hlásím k problému se samovolnou změnou jasu displeje. Začalo to naprosto z ničeho nic. Protože je nás víc takových co tento problém pozorujeme, řekl bych že půjde o nějakou aktualizaci, kterou se nám tento problém do nb zanesl. Bohužel, když jsem zkoušel vrátit poslední aktualizace a rovněž návrat systému do bodu obnovení (do doby kdy jsem tento problém neměl), tak to nepomohlo.

Je to teda další rána série HP 6735 a to dost nepříjemná. A to teď, když už jsem se s ostatními nedostatky tohoto nb, vcelku smířil. Snad se to nějak vyřeší.
HP 6735b (KU211EA), AMD Turion64 X2 RM-70, 2GB RAM, ATI Mobility Radeon HD 3200, 160GB HDD, 15.4" WXGA

Tommas
občas něco napíše
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Tommas » 14 pro 2008 21:04

Na podobne tema uz tu je tema, ale take se to v nem nevyresilo.
Tady je odkaz:
http://notebooky-forum.notebook.cz/view ... hp?t=15610

Psal tam i clovek s HP 6670 (a asi i s DELL VOSTRO 1500) ktery ma taky ten problem, takze to neni jenom u 6735s.

Jinak koukal jsem ze problem co popisujete v tomhle tematu je jenom u uzivatelu co maji win Vista. S XP se zatim nikdo neozval.

Myslim ze to dela sprava napajeni (windows) nebo Catalyst CC. Tak zkuste reinstal CCC, nebo se prohrabat v nastaveni napajeni a CCC. Taky kouknete do BIOSu, ale tam asi k displeji nebo napajeni nic moc nebude :(

Ted koukam do CCC a je tam VPU Recover, ktera by mohla zapricinit tohle prehazovani jasu, tak ji zkuste vypnout.
HP 6735s | Athlon X2 QL60 1.9 GHz | 1x2GB + 1x1GB RAM | HD 3200 | Win 7 Professional (64bit) | přes 2 roky spokojenost :)

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“