Čtečka otisků prstů

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
pady.pady
občas něco napíše

Čtečka otisků prstů

Příspěvekod pady.pady » 23 pro 2008 23:45

Ahoj potřebuju pomoci.
Mam notebook dv6742eo se čtečkou otisku prstů a funguje vše jak má ale se čtečkou potřebuju poradit. Když si nastavim ten program co byl už v notebooku a ten se jmenuje: DigitalPersona Personal
tak když ho nastavim tak se do windows dostanu normálně, ale já potřebuju aby se mi přihlašovalo třeba i na email na seznamu... sice to jde s timhle programem ale funguje to jen v IE a já používám Mozilla Firefox... našel sem jednou nějaký pluting nebo co to bylo a když sem vešel na seznam.cz tak to okamžitě chtělo abych přejel prstem, ale to já nechci prostě abych mohl normálně lést na seznam.cz a až bych potřeboval přejedu prstem a přihlásí mě to na email... nebo půjdu na centrum a tam přejedu prstem a přihlásí mě to.. ale nesmí to po mě chtít hned po vstupu na stránku abych přejel prstem... pls poradte mi něznáte nějaký program nebo něco co to zvládá v Mozilla Firefox? MOC díky za odpovědi. :).... Veseléé Vánoce a šťastný nový rok
HP Pavilion dv6742eo AMD Turion(tm) 64 X2 Mobile Technology TL-60 2,0GHz, 3GB RAM, 250GB HDD, nVidia GeForce GO 8400 1536 MB TurboCacheDisplay (LCD):15,4", Windows Vista Home Premium

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“