Problem s baterii - HP 55O

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
DISHOA
občas něco napíše

Problem s baterii - HP 55O

Příspěvekod DISHOA » 11 led 2009 13:28

Zdravim, mám problém s notebookem značky HP 550.. pri chodu na baterii je v task manageru proces system na 25% prakticky neustále a dost to vybíjí baterii. Ovšem při zapojeném adapteru se nic podobneho neděje. Přes net jsem zistil, že pro Windows SP2 je na to nejaky hotfix ale mám SP3. Myslel jsem si, že v SP3 to je tímpádem spravené ale vypadá že není a hotfix jsem nenašel. Neví náhodou někdo, jak tomuto jevu zabránit?
Děkuju za rady

kryspin.motyczka
píše často

Příspěvekod kryspin.motyczka » 12 led 2009 08:09

stahni si "windows xp default settings" ze stranek hp pro tento ntb.. sam ho mam a baterka mi pod xp vydrzi na max nekdy i 5 hodin.. pri praci v Office, winamp, icq.. taky zalezi jake vyberes schema napajeni.. pro nizsi takt procesoru doporucuji vybrat "maximalne nabita baterie", pro vyssi "doma nebo v kancelari"
Apple Macbook Pro 13"

Linux is like Teepee - no Windows, no Gates - Apache inside

DISHOA
občas něco napíše

Příspěvekod DISHOA » 12 led 2009 15:10

Díky za radu, ale bohužel to nevyřešilo můj problém. Měl jsem default settings už nainstalované a po reinstalaci stále beze změny. Když vyndám kabel z napájení automaticky najede proces System na 25%, když dám zpátky kabel tento proces ihned klesne a to při jakémkoliv schématu..

kryspin.motyczka
píše často

Příspěvekod kryspin.motyczka » 12 led 2009 17:50

aha, promin, spatne jsem to pochopil, uz vim o cem mluvis - me to dela taky... ale i tak mi baterka drzi dost dlouho... tak s timhle bych asi taky potreboval poradit.. nevi nekdo?
Apple Macbook Pro 13"

DISHOA
občas něco napíše

Příspěvekod DISHOA » 13 led 2009 19:09

No moje baterka vydrží max 3 hodiny na profil Max Battery.. není to málo ale kdyby se vyřešil ten problém celkem by mi to pomohlo..

kryspin.motyczka
píše často

Příspěvekod kryspin.motyczka » 16 led 2009 12:25

me baterka drzi na min. spotrebu nekdy i pres 4 hodky.. jeste me napada, na strance hp stazeni ovladacu jsou pro hp 550 nejake dva hotfixy pro xp.. a jinak, novy bios je ke stazeni tady ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp41501-42000/sp41946.exe ;)
Apple Macbook Pro 13"

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“