Příspěvekod Lee » 02 úno 2009 11:08
Zdravím jako nový uživatel, jen bych chtěl napsat svůj názor, který může někomu pomoci. Tak dlouho jsme s přítelkyní vybírali notebook až jsme pod vlivem značky HP zakoupili zrovna HP dv5-1120. Notebook byl kvalitně zpracován, nic nevrzalo, lesklý povrch nevadil, vzhledem k tomu, že měl být v dívčím vlastnictví, tudíž by o něj bylo dobře postaráno. Co mě ale zarazilo tak to byla teplota při používání. Jako že notebooky osobně nepoužívám, smířil jsem se s poněkud větší teplotou. Ale po týdnu už mě při surfování na internetu štvalo, že jsme dosahovali cca 80-90 C a tím i hluku ventilátoru. A to jsem ho ušetřil plánovaného zátěžového testu na nových hrách. Využil jsem tedy možnost vrácení do 14 dnů a notebook odcestoval zpět. Navíc mi v HP tvrdili, že je to zcela normální teplota. Nemluvě, že měl co dělat aby baterie vydržela přehrát film cca. 1:30 hod.
Sice hezký design, ale to chlazení a přehřívání, plotýnkový vařič, hadr. Navíc po týdnu začalo zlobit dotykové přidávání hlasitosti. Zajímalo by mě zda má někdo podobný zážitek.