Ahojte, neda sa niekde kupit samotny ramcen na HDD pre dokovaciu stanicu Adwanced dock station 180W? pripadne by som kupil aj bez HDD, teda radsej bez HDD
hladam nieco ako AK868AA SATA Upgrade Bay HDD (250GB HDD 5400rpm). Pozeral som si dokumentaciu k dokovacej stanici, ale k dakej starsej, tam sa disk montoval priamo do vnutra, tak som kupil najnovsiu ale tam sa to da rozsirit len cez SATA Upgrade Bay.
Pripadne neviete o dakom rieseni ako tam ten disk napojit???
za odpovede dakujem
SATA Upgrade Bay HDD
SATA Upgrade Bay HDD
Naposledy upravil(a) 11xkk11 dne 02 úno 2009 10:30, celkem upraveno 1 x.
HP 8710w
Nie, neda. Hento je jediny model co sa predava, ramik samotny nedostat.
Starsia docking sa uz dlho nepredava a jednalo sa o 3-in-1 NAS stanicu s LAN portom, ktory bol viditelny v sieti a dalo sa pristupovat k disku v nom. Tato stanica sa predavala tiez priamo len s diskom.
Takze ostava USB suflik.
C
Starsia docking sa uz dlho nepredava a jednalo sa o 3-in-1 NAS stanicu s LAN portom, ktory bol viditelny v sieti a dalo sa pristupovat k disku v nom. Tato stanica sa predavala tiez priamo len s diskom.
Takze ostava USB suflik.
C
Hladal som ci nie je mozne najst redukciu z konektoru co je v DS a nasiel som. Je tam pouzity Slimline SATA konektor z ktoreho som nasiel redukciu (DeLock kabel SATA Slimline All-in-One 7+6pin samec) na SATA a molex. Uz iba upenit disk vo vnutri DS a napojit ho a uvidim ci to pojde, ale malo by ist.
Disk mam, cakam na tu redukciu a dam vediet ako som dopadol
Disk mam, cakam na tu redukciu a dam vediet ako som dopadol
HP 8710w
redukce se da sehnat i samotny ramecek, firma HP nema nastarost dovoz nahradnich dilu do CZ a SK, sezen si nejaky autorizovany servis a tam to sezenes, v CZ je napr GCC, mam hp pa.. dv9000 ktery sem si koupil v angl.. a veci si na nej zhanim jako na 6.radu, protoze na mou 9. radu nemaji manual, no a nahrydni dily v CZ si vetsinou kupuji v GCC SERVICE, a vse v poho
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“