zdravim, mám Compaq nx6110
1,4GHz intelM 256Mb ram, 60GB 4200ot. disk
a celkový výkon je hodně nizký, chtěl jsem zeptat zda by bylo vyhodnější vyměnit disk na rychlejší nebo dokoupit ramky, připadně které RAM podporuje (ddr nebo ddr2)?
ještě jsem slyšel že do notebooku Hp lze dat
jen značkovou Hp pamět':shock: je to pravda?
upgrade nx6110
obojí
Nejlépe koupit obojí. Nejdříve by však začal ramkou. Zda to má DDR I nebo II si nejsem jist. Podívej se na stránky HP, kde dej hledat typové označení (např. EY343EA).
To že se dá osadit jen ramkou od HP je nesmysl, nemusí však v notebooku fungovat všechny značky. Když si koupíš u HP, tak máš jistotu, že to pojede OK, ale já by si radši vzal ntbk do prodejny, kde to vyzkouším, zda to pojede, než platit 2x tolik za origo.
HDD max. 120GB, dále je už cenový rozdíl strašně velký. Za 7200 ot/min, si pochopitelně připlatíš, ale měl by stačit 5400 ot/min.
To že se dá osadit jen ramkou od HP je nesmysl, nemusí však v notebooku fungovat všechny značky. Když si koupíš u HP, tak máš jistotu, že to pojede OK, ale já by si radši vzal ntbk do prodejny, kde to vyzkouším, zda to pojede, než platit 2x tolik za origo.
HDD max. 120GB, dále je už cenový rozdíl strašně velký. Za 7200 ot/min, si pochopitelně připlatíš, ale měl by stačit 5400 ot/min.
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“