Na výše udedeném notebooku s Win Vista 32bit SP2 následuje během spouštění modrá smrt.
chyby většinou
PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA | STOP: 0x00000050
vyjímečně
IRQL_NOT_LES_OR_EQUAL | STOP: 0x0000000A
Děje se tak několikrát denně, ale ne pravidelně - někdy se spustí napoprvé, někdy až na druhý nebo třetí pokus.
Zkoušel jsem Memtest86+ , ale ani po 5 hodinách žádná chyba. V BIOSU vyzkoušeno AHCI i IDE, bezvýsledně. Může, prosím, někdo poradit ?! Je doma týden a už mě to docela točí. Díky.
HP ProBook 4510s (NX625EA#AKB) - modrá smrt
To uz jsem zkousel taky, bohuzel bez uspechu ... krome toho pribyly dalsi chyby s padem do Blue Screen. Jeste me napadlo jestli to nemuze delat mys nebo klavesnice zapojena do USB tak jsem je vyhodil. Ze zacatku to vypadalo, ze je po problemu, ale vse je pri starem.
UP: Win byly obnoveny pres HP_RECOVERY
UP: Win byly obnoveny pres HP_RECOVERY
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
Mne to tiež vyhadzuje "Modrú smrť" alebo ak sa to nazýva a neviem vúbec čo s tým...Mám tam Win XP SP3 CZ. Ale len keď som na nete, alebo keď chcem spustiť nejakú hru
Lenovo 3000 N200, Intel DC 1,86GHz, 2GB RAM, 160GB HDD, DVD, 4xUSB, Firewire, PCMCIA, S-Video, VGA, Card Reader 5in1, Win XP SP3
HP ProBook 4510s, Intel C2D 2GHz, 4GB RAM, 500GB HDD, DVD, 4xUSB, ExpressCard 54, Bluetooth, VGA, Card Reader, Win XP SP3
HP ProBook 4510s, Intel C2D 2GHz, 4GB RAM, 500GB HDD, DVD, 4xUSB, ExpressCard 54, Bluetooth, VGA, Card Reader, Win XP SP3
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“