Zdravím,
mám tento NB: HP nx7300, core2duo 1,6, 512MB RAM, sdílená grafika: Mobile Intel 945GM Express Chipset Family.
a podle originál. ovladače (6.14.10.4609), staženého ze stránek HP sdílí max. 128MB z RAM, přitom podle informací o notebooku by měl sdílet až 224MB,
v biosu jsem zádné nastavení neviděl, nevíte někdo jak ho nastavit na oněch 224MB?
nx7300, 128MB grafické paměti?
-
- Moderátor
1, Vyrobca MOZE, ale aj NEMUSI dat uzivatelovi tieto nastavenia. Takisto moze sam nastavit jednotlive maxima.
2, Maximum je okrem ineho stanovene podla aktualnej velkosti RAM - pri 512MB bude maximum nizsie nez pri 1GB.
Zaver - HP ti maximum nepovoli nastavit, fixne si zoberie len par MB a zvysok az do 128MB podla potreby a velkosti instalovanej RAMky.
C
2, Maximum je okrem ineho stanovene podla aktualnej velkosti RAM - pri 512MB bude maximum nizsie nez pri 1GB.
Zaver - HP ti maximum nepovoli nastavit, fixne si zoberie len par MB a zvysok az do 128MB podla potreby a velkosti instalovanej RAMky.
C
Díky za odpovědi, měl jsem v plánu co nejdřív dokoupit druhou DDR 512ku, tak se to snad pak nějak zaonačí samo.
Jo a ještě druhá věc..
Chtěl jsem si stáhnout a nahrát nejnovější ovladač grafiky od Intelu , ale XPčka mi nahlásili že ovladač není pro tento počítač ověřen, tak ať si vyžádám od výrobce příslušný ovladač. Nevíte jak tohle obejít?
Nedělám si iluze že od HP seženu novější ovladače...
Jo a ještě druhá věc..
Chtěl jsem si stáhnout a nahrát nejnovější ovladač grafiky od Intelu , ale XPčka mi nahlásili že ovladač není pro tento počítač ověřen, tak ať si vyžádám od výrobce příslušný ovladač. Nevíte jak tohle obejít?
Nedělám si iluze že od HP seženu novější ovladače...
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“