nx7400 nenabíjí

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
Goodman
občas něco napíše

nx7400 nenabíjí

Příspěvekod Goodman » 06 kvě 2010 00:53

Zdravím,

mám hp nx7400 a nedávno se stalo, že přestal nabíjet. Nevim, z jakého důvodu, to není důležité. Pokud někde nabiju baterku a dám ji do něj, tak vpohodě funguje. Můj dotaz tedy zní, jestli se dá nějak takto odpálený (nebo bůhví jaký) notebook zprovoznit aspoň tak, aby fungoval na kabelu. Nezáleží mi na tom, jak to bude vypadat, jestli se něco někde ulomí, je to starší book a je mi ho líto, na spoustu věcí ještě dokáže sloužit. Víte někdo a nějakém (byť třeba jen dočasném) řešení?Díky moc za odpověď
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.

Goodman
občas něco napíše

Příspěvekod Goodman » 25 kvě 2010 01:10

up
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.

Goodman
občas něco napíše

Příspěvekod Goodman » 25 kvě 2010 01:12

up

djmicho
guru

Příspěvekod djmicho » 25 kvě 2010 01:19

Neni v háji jen adaptér? Stačí vzít multimetr, přepnout na stejnosměrný napětí, zapojit adapter do sítě a změřit na konektoru jestli tam je napětí ;) jestli je adapter v pohodě tak chyba na desce a tam bude problem s opravou
[url]https://valid.x86.fr/na6qv4][img]https://valid.x86.fr/cache/banner/na6qv4-5.png[/img][/url]

NTBservis.cz
občas něco napíše
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod NTBservis.cz » 25 kvě 2010 18:04

Určitě zkusit nějdříve jiný adaptér, u modelu nx7300/nx7400 hodně ale odchází právě napájecí část na desce, vše je ale opravitelné.

Goodman
občas něco napíše

Příspěvekod Goodman » 13 úno 2011 17:40

Na nějakou dobu jsem se odmlčel, teď jsem tento ntb opět našel v šuplíku. Jiný adaptér nepomáhá, pokud je to tedy opravitelné a je to napájecí částí na desce, za kolik se to dá nejlevněji udělat?díky za odpověď.

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“