HP Probook 6550b - rady a zkušenosti

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
jafre
občas něco napíše
Příspěvky: 4
Registrován: 14 dub 2011 13:13

Příspěvekod jafre » 18 dub 2011 14:43

vlastnim notebook jiz tyden a stale mam pri tom unavene oci a jakoby pali. nemate takovy pocit? bud to je tim rozlisenim nebo led podsvicenim (jinak lcd bezne pouzivam mam 24" acer a zde muzu pracovat jak dlouho chci a je to ok ale tady me hned pali oci)

Václav Sedlář
píše často
Příspěvky: 219
Registrován: 30 srp 2008 14:58

Příspěvekod Václav Sedlář » 18 dub 2011 20:55

já mám notebook 6735s kde není led a je to ok, ale jakmile koukám do jiných novějších notebooku které mají led, tak mě taky hned začnou pálit očit,takže to asi bude tím...+ u všech nových "displejů" (s led podsvícením)se mi zdá černá obrazovka že je s nádechem bílé a modré...(např. při bootu win)...

efficient
občas něco napíše
Příspěvky: 44
Registrován: 02 čer 2010 00:05

Příspěvekod efficient » 19 dub 2011 20:28

když koukám 8 hodin denně do monitoru tak se mi unaví oči ze všeho... zkusili jste si někdy snížit podsvícení? Nebo zapnout u notebooku lampičku?
HP ProBook 6550b

jafre
občas něco napíše
Příspěvky: 4
Registrován: 14 dub 2011 13:13

Příspěvekod jafre » 19 dub 2011 23:16

vse mam na minimum, kdyz jsem si dal kapky do oci tak to na chvili zabralo:o) jeste par dni uvidime, kdzytak vratim notas

Václav Sedlář
píše často
Příspěvky: 219
Registrován: 30 srp 2008 14:58

Příspěvekod Václav Sedlář » 20 dub 2011 12:20

jj, lampička sice pomůže,ale pořád to není ono...prostě mi led displeje vadí...

efficient
občas něco napíše
Příspěvky: 44
Registrován: 02 čer 2010 00:05

Příspěvekod efficient » 22 dub 2011 00:37

nechápu co Vám může vadit na LED displejích. Jde jen o jinou formu podsvícení. Místo trubic máte jen led diody, takže podsvícení by mělo být kvalitnější a rovnoměrnější.
HP ProBook 6550b

3Dmonk
občas něco napíše
Příspěvky: 31
Registrován: 06 zář 2009 17:14

recovery

Příspěvekod 3Dmonk » 30 kvě 2011 22:44

Ahoj dostal jsem se do úzkých, opovrženě jsem vymazal recovery partition a po nainstalování čistých 7 pro se mi je nepodařilo aktivovat a už mi to ztmavuje i plochu :-/ Napadá vás nějaké řešení? normálně mám na štítku Win 7 pro nainstalováno mám Win 7 pro tak nevím kde je problém.

Díky moc za každou reakci :-)

Jirrick
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1681
Registrován: 04 pro 2010 19:37

Příspěvekod Jirrick » 31 kvě 2011 08:24

a bylo to čistý instalační médium?
Lenovo X1 Carbon Touch

* Dodržujte prosím :arrow: PRAVIDLA tohoto fóra *

3Dmonk
občas něco napíše
Příspěvky: 31
Registrován: 06 zář 2009 17:14

re

Příspěvekod 3Dmonk » 31 kvě 2011 19:36

No byla to standartní iso stažené s MSDM... předpokládám že by to mělo fungovat?

Jirrick
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1681
Registrován: 04 pro 2010 19:37

Příspěvekod Jirrick » 31 kvě 2011 21:02

a jak přesně se ti to nepovedlo aktivovat? co ti to napsalo po zadání toho čísla z licenčního štítku?
Lenovo X1 Carbon Touch



* Dodržujte prosím :arrow: PRAVIDLA tohoto fóra *

3Dmonk
občas něco napíše
Příspěvky: 31
Registrován: 06 zář 2009 17:14

Příspěvekod 3Dmonk » 31 kvě 2011 21:51

Jednoduše neplatné číslo

Jirrick
Moderátor
Moderátor
Příspěvky: 1681
Registrován: 04 pro 2010 19:37

Příspěvekod Jirrick » 31 kvě 2011 22:28

obrátil bych se na Microsoft
Lenovo X1 Carbon Touch



* Dodržujte prosím :arrow: PRAVIDLA tohoto fóra *

alfah4ns
guru
Příspěvky: 7116
Registrován: 05 kvě 2007 15:55
Bydliště: Ostrava

Příspěvekod alfah4ns » 01 čer 2011 01:13

3D monk:
MSDN licence + MSDN číslo, nebo MSDN licence + OEM číslo na ntb?
Myslím, že se musí dodržet typ licence, tzn. OEM klíč + OEM médium, atd.
MSDN není OEM.
kazdy velky byk byl jednou tele
Latitude D630, C2D T7250, 3GB RAM, 14.1 WXGA+, Quadro 135m, Intel 520 60GB + Samsung 640GB/D-Bay, Win7pro 64bit, 9čl baterie, dock + LCD NEC 20WGX2 pro

3Dmonk
občas něco napíše
Příspěvky: 31
Registrován: 06 zář 2009 17:14

Příspěvekod 3Dmonk » 01 čer 2011 14:16

Jo to zní docela rozumně :-) prosím vás nemá někdo nějaký nápad kde sehnat windows 7 pro OEM ? nikde jí nemůžu najít :-(

3Dmonk
občas něco napíše
Příspěvky: 31
Registrován: 06 zář 2009 17:14

Příspěvekod 3Dmonk » 01 čer 2011 16:08

Tak jsem se konečně dovolal do HP a instalační disk by mně do týdne přijít domů. Aspoň, že to je zadara :-)


Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CCBot a 6 hostů