HP a wifi
hw
no pokud jsi stáhl origo ovladače ze stránek HP http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/site ... roduct=top a stejně ti to nejde, tak tam asi tu wifinu nemáš, nebo je po ní
HP Compaq 625 WT274EA - AMD Athlon II X2 2.1GHz; 4GB DDR3 1333MHz; ATI Mobility Radeon HD 4250; HDD 320GB 5400RPM; Windows 7 64bit. Ultimate
hw
Myslím, že NTB mají modul wifi výměnný. Takže když sundáš spodní plast, měl bys ho najít. Bude to takový malinkatý modul cca 3x3 cm. Ale zase mluvím je z vlastní zkušenosti s jinými NTB, třeba to na tvém tak nebude.
HP Compaq 625 WT274EA - AMD Athlon II X2 2.1GHz; 4GB DDR3 1333MHz; ATI Mobility Radeon HD 4250; HDD 320GB 5400RPM; Windows 7 64bit. Ultimate
Tak jsem se po tom trosku podival a zjistil jsem dost zavadejici vec... koukal jsem na manual a tam bylo ze wifi je pod HDD (kdyz jsem se podival tak tak nic neni jen volnej slot) tak jsem si rikal ze to teda nemam ale kdyz jsem hledal nahradni dily tak jsem nasel wifi kartu na muj ntb a vypada uplne stejne jako jedna karta co tu mam akorad to je podle navodu TV karta... a pod HDD by nepasovala tam jsou neaky 2 dratky + konektor .
-
- píše často
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“