Zdravim,
mel bych na Vas dotaz mam HP Pavilion dv5-1199ec Entertainment Notebook PC a ted jsem koupil LG 32LE5300 ale nedokazu to spojit prez hdmi kdyz to zapojim prez VGA(RGB) tak to beha ale prez to HDMI ne.. netusite proc? diky za jakoukoliv radu.. jo a kebl mam http://www.alza.cz/kabel-propojovaci-hdmi-v1-d92073.htm
nefunkcni HDMI
hdmi
na TV musíš mít přepnuto na správný vstup a mělo by se to pustit samo.
Jinak v nastavení TV bývá i volba vypnutí HDMI (u starší plazmy Panasonic jsem to řešil zrovna dnes).....
Jinak v nastavení TV bývá i volba vypnutí HDMI (u starší plazmy Panasonic jsem to řešil zrovna dnes).....
HP Compaq 625 WT274EA - AMD Athlon II X2 2.1GHz; 4GB DDR3 1333MHz; ATI Mobility Radeon HD 4250; HDD 320GB 5400RPM; Windows 7 64bit. Ultimate
- Chlebovnik
- guru
Hledej líp v menu TV, resp. manuálu.
"Select HDMI1 input source using the INPUT button on the remote control."
"Select HDMI1 input source using the INPUT button on the remote control."
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
rozlišení
Řešil jsem teď stejný problém v práci. Po připojení PC k televizi Panasonic Viera přes HDMI nebylo na televizi nic vidět, jako by připojena nebyla. Přitom v PC vypadalo vše OK.
Problém byl v nastaveném rozlišení.
Nesmíš mít nastaveno klonování, musí být nastaveno jen rozšíření plochy, aby jsi mohl měnit nezávisle rozlišení na TV a monitoru. No a pak už to chce jen trefit správné rozlišení a obraz na televizi naskočí sám. Mě to fungovalo například při 1280x720....
Doma připojuji TV Sharp taky přes HDMI a tyhle problémy neznám, všechno se nastavuje naprosto dokonale automaticky.
Problém byl v nastaveném rozlišení.
Nesmíš mít nastaveno klonování, musí být nastaveno jen rozšíření plochy, aby jsi mohl měnit nezávisle rozlišení na TV a monitoru. No a pak už to chce jen trefit správné rozlišení a obraz na televizi naskočí sám. Mě to fungovalo například při 1280x720....
Doma připojuji TV Sharp taky přes HDMI a tyhle problémy neznám, všechno se nastavuje naprosto dokonale automaticky.
HP Compaq 625 WT274EA - AMD Athlon II X2 2.1GHz; 4GB DDR3 1333MHz; ATI Mobility Radeon HD 4250; HDD 320GB 5400RPM; Windows 7 64bit. Ultimate
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“