zdravim,zakoupil jsem si notebook znacky HP 4525s
dostal jsem k tomu preinstalovany linuxy Suse enterprise,ktere jsem ihned preinstaloval na wins xp,a pak jeste na wins 7 home (32bit).
ihned nastal problem..i u wins xp i u 7cek.Hned po nainstalovani windoswsu jsem sel na : http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... g=cs&cc=cz
odtud jsem stahl ovladace na grafiku (ATI Video Driver and Control Panel),sit(Ovladač bezdrátového adaptéru Realtek RTL8191SE 802.11b/g/n pro systém Microsoft Windows),zvuk(Zvukový ovladač IDT High-Definition (HD) ) bohuzel jsem rozchodil jen zvuk a to jeste nevim,jestli nemaji windowsy ty drivery defaultni..takze jsem zoufaly,nemuzu na net,nemam grafiku ..coz jsou dve stezenni veci.
schvalne jsem popsal presny postup..mezitim jsem nedelal nic,nevim jestli nepotrebuji nejaky driver na desku nebo neco podobneho..
u VGA: jako by se nic nenainstalovalo,nikde zadna ikona,zadne zmeny v nastaveni monitoru..vsechno porad plug and play
u site: ve spravcich zarizeni porad u lan zarizeni vykricnik (+ je tam jeste "nezname zarizeni" u ktereho je pochopitelne vykricnik taktez)
za pomoc dekuji.
hp drivery
jsi si jistý přesnou konfigurací tvého notebooku? wifi karty bývá docela náhodný mix broadcom/realtek/atheros/ralink, garance jaký wifi modul je až u Elitebooků (tam jsou většinou intely).
to ti nefunguje ani etherent? to je docela divné. pokud bys uchodil alespoň ethernet, tak potom přes SW HP Support Assistant si systém dotáhne vše potřebné.
to ti nefunguje ani etherent? to je docela divné. pokud bys uchodil alespoň ethernet, tak potom přes SW HP Support Assistant si systém dotáhne vše potřebné.
-
- občas něco napíše
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 00000016RK
to je on
btw,nesnazim se rozjet ani tak wifi jako spise sit..internet pres kabel
to je on
btw,nesnazim se rozjet ani tak wifi jako spise sit..internet pres kabel

-
- občas něco napíše
-
- občas něco napíše
tohle není uplně human friendly, ale po prohnání googlem (což jsi mohl mezi náma udělat sám
) to hodilo http://h30434.www3.hp.com/t5/TX-TM-Seri ... d-p/286680 (takže je to broadcom, proto ti to na ovladače realteku nereagovalo)

-
- občas něco napíše
hp
ja mel zafixovany,ze je to realtek..btw,proc jsou v tom pripade na hp.com ovladace na realtek?to je to opravdu tak nahodne ?
Přesně tak, výpis z ID Hardwaru je jistota dohledání toho správného zařízení.
Možná něco takového zmínit ve FAQ, hledání ovladačů/výrobců komponent se tu objevují relativně často.
Možná něco takového zmínit ve FAQ, hledání ovladačů/výrobců komponent se tu objevují relativně často.
MSI GT628 (C2Q9000@0,9125 V, 2×2 GB DDR3, GTS160M@0,9 V, Intel X25-M 80 GB G2 + ST9500420AS, Intel 5100AGN + SparkLAN WPER-116GN) + NEC 2070NX
Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“