Hp Probook 6450b display

notebooky HP - Hewlett-Packard (Compaq, Pavilion, Presario) a vše kolem
karelsk
občas něco napíše

Hp Probook 6450b display

Příspěvekod karelsk » 11 říj 2011 21:45

Zdravím
Pořtebuji pomoct,poradit.
Mám notebok Hp Probook 6450b serie WD777 rozlišení 1600x900.
Problém je vtom ,že si mé dítě tento notebook vzalo do parády a praskl mi display.
Jsem úplně na dně .Notas je ještě v záruce ,ale to je prd platné.
Ted kolik asi stojí tento display v rozlišení 1600x900 a kde sehnat?
Vyplatí se to opravovat a nebo to prodat někomu na náhradní díly a za kolik?Vše funguje a jede na ext. monitor ,ale už ztrácí podstatu notebooku.
Nebo má někdo tento notebook s funkčním displayem ale nefunkčním zbytkem na přestavbu?
Poradtě dík moc.

MaTToS
guru

Příspěvekod MaTToS » 11 říj 2011 22:50

Tak cena v autorizovanom servise okolo 300€ , kazdopadne to treba rozobrat , na LCD je nazadu napisany presny model a vyrobca a podla toho objednat z ebay - novy display ta cez ebay bude stat okolo 70€ vratane postovneho, mozno aj menej - pri objednavke je podstatne aby na novom LCD sedel konektor tzn. strana na ktorej je umiestneny aby dociahol kabel - moznosti su dve na vyber - napravo alebo nalavo bude ten konektor , dalej podvietenie LED a rozlisenie co uz uvidis aj sam - nemusi byt display od rovnakeho vyrobcu co najdes v notebooku ak taky nezozenies .

http://www.ebay.com/sch/?_kw=14%22%2016 ... pos=&gbr=1

Napriklad tu http://www.ebay.com/itm/H486N-14-WHD-16 ... 3cb77a3d50 vidis pri pohlade zozadu s PCB na spodnej strane ze konektor je umiestneny na lavej strane takze ak to bude take iste aj v tvojom notebooku mozes taky LCD kludne objednat .
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .

Zpět na „notebooky HP (dříve Hewlett-Packard)“